8. kesäkuuta 2017

AAMU PUUTARHASSA


Aamut. Ne ovat parasta aikaa meidän puutarhassa. Valo siivilöityy kauniisti puiden lomasta. Varjojen leikki tuo tunnelmaa ja auringon säteet korostavat alkavaa kukintaa. Tänään kipaisin aamukahvin ja kameran kanssa heti ulos ihastelemaan ja ikuistamaan alkukesän kauneutta. Kukkaloisto paranee vuosi vuodelta. Hitaasti, mutta varmasti.


Omenapuun penkissä vaaleanpunaisen ja pinkin eri sävyissä loistavat nyt kukintaa aloittelevat Darwin hybridi-tulppaanit. Tästä pitäisi löytyä 'Pink Impression', 'Apricot Impression' ja 'Salmon Impression'.


Keskipihan paraatipenkissä taasen viime syksynä laittamani kirjopikarililja (Fritillaria meleagris) on hyvässä vauhdissa. 


Pikarililjojen takana nuppujaan pullistelee valkoinen tulitulppaani 'Purissima'. Tulipa Fosteriana-ryhmään kuuluvan tulppaanin pitäisi olla viihtyessään kestävä ja pitkään kukkiva. Toivotaan, että kaunotar viihtyy ja ilahduttaa kukkaloistollaan vielä monena tulevana vuotena. Ainakin tämä nuppuvaihe on nyt varsin kaunis ja näyttää upealta viininpunaisen kirjopikarililjan taustalla. 

Ihania kesäpäiviä <3
8 kommenttia:

 1. Ihania ja kauniita tunnelmia puutarhasta 🎀💕🎀 todella kaunista 🌿

  Iloista päivää!

  VastaaPoista
 2. Kesä on ihanaa aikaa kun saa ihastella ja kummastella kaikkea ihanaa puutarhassa sekä luonnossa ylipäätään.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat ja ihania kukkia teidän pihalla kasvaa!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kukkia. Mä sain kans itteni ihmeen aikaisin ylös tänään....hm hm yhdeksältä. Oli ihana aamu ja päivällä kummasti pituutta, siis kiva juttu !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat minustakin :) Aamut ovat ihania ja päivä tosiaan tuntuu pidemmältä, kun herää aikaisemmin.

   Poista

Kiitos kommentista! :)