24. toukokuuta 2017

KUMMALLISEN KEVÄÄN TOUKOTYÖT


Aurinkoa ja kiirettä, niitä meillä on riittänyt viime päivät. Itse ahkeroin lasten kanssa pihamme kevätsiivousta ja isäntä tekee pitkää päivää peltotöissä. Kaura on jo maassa! Kotipuutarhassa taasen kylvöt ovat vasta haaveissa. Muutama siemenpussi on hankittuna ja tallissa odottaa 20 kiloa itäneitä perunoita maahan pääsyä. Kunpa vain joku ehtisi! Pihan huolellisempi syyssiivous ei olisi ollenkaan hullumpi juttu. Jos jotain olen tänä keväänä oivaltanut, niin sen. Erityisesti näin kummallisena keväänä tehtävät alkavat kasaantua pahemman kerran.Turhaa stressiä en silti ota ja toki meillä on muutakin puuhailtu. Innokkaan apulaiseni pikkuneidin kanssa olemme olleet eväsretkellä ja päiväkahveilla omalla pihalla joka päivä. Ihania pieniä hetkiä, jolloin voi pysähtyä nauttimaan ruukkukukista, kukkapenkeistä nousevista nupuista, aukeavista silmuista puissa ja jo tehdystä työstä. Oma piha on ihana asia ja ehkä vielä joskus meidän 3000m2  näyttää haaveideni puutarhalta! 


Nyt nautitaan viimein saapuneesta lämmöstä ja ulkona olosta!

6 kommenttia:

 1. Oi ihanuus minkä värisiä kukkia täältä löytyi 💕 hurmaavia 🌸

  Kaunista loppuviikkoa 🎀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä jaksavat ihastuttaa ja kukkivat niin ahkerasti! Kiitos <3

   Poista
 2. Syksyllä sitä on jotenkin niin väsähtänyt kevään ja kesän jälkeen, että siirtää seuraavaan kevääseen ajatellen, että silloin olisi virtaa... mutta kaikki ajallaan ilman stressiä. Lämmintä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin se on mennyt syksyisin :) Lämmintä kesäkuun alkua!

   Poista
 3. Ihanaa puuhaa teillä siellä edessä. Stressiä ei kannata ottaa. Asiat järjestyvät ja etenevät omalla painollaan. Ihanaa päivää ja haleja pikkuisille! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)