18. helmikuuta 2017

RISTIÄISLAHJAKSI


Mihinkäs tämä viikkoa karkasi? Nyt ollaan jo viikonlopussa ja vastahan rustailin tänne ystävänpäivän ajatuksia. Täytyy myöntää, että vauva ja taapero pitävät aika kiireisenä. Plus... sisustusprojektien suunnittelu ja pienen remontin mietiskely, pihahaaveet ja tuleva loma! No ehkä vähän työasioitakin täytyy ajatuksen tasolla pyöritellä. Otin kuitenkin kaiken ohessa itseäni niskasta kiinni ja päätin toteuttaa toivepostauksen ristiäislahjoista. Ristiäisistä on jo useampi viikko, mutta palataan hetkeksi ajassa taakse päin.


Moni on varmaan joskus päässyt pohtimaan ristiäislahjoja ja minulta onkin kysytty mitä meillä saatiin. Nämä siis meidän tirriäinen sai tärkeänä päivänään: kastelusikka, valokuvakehys nimellä, kastesormus, Pentikin halipupu valokuva-albumi, pehmolelu, vaatteita,  kalevalakoru, Pentikin halipupu astiasto.

Monta ihanaa muistoa ja pian käyttöön tulevaa lahjaa. Kauniita muistamisia pienelle.


Kuvissa näkyvä Beloved by Brunou kastelusikka on täältä. Se on hieman perinteisestä poikkeava ja aivan ihana! Halipupu albumi on jo tekstejä vaille valmis. Sinne teetin ihanimmat kuvat neidin kastejuhlasta. Kerrassaan kaunis muisto <3

Mukavaa viikonloppua!


8 kommenttia:

 1. Ihanat lahjat <3 Voi miten ihana tuo kastelusikka, harmi etten tiennyt tuosta viime syksynä kun etsin kummitytölle kastelahjaa. Olisi ollut todella kiva ja vähän perinteistä poikkeava. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Suloisia lahjoja ❤ Aika kiva tuo vähän erilainen kastelusikka 💕 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita lahjoja ❤ kauniisti olet kuvannut ❤

  Lauantain iloa ☉

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)