7. helmikuuta 2017

MAKUUHUONEEN UUDISTUS


Helmikuu. Auringonsäteitä. Lisääntyvä valo. Kylmät yöt. Lauhat päivät. Siinäkö syy? Tänne on nimittäin iskenyt sisustusinspiraatio!


Kaikki lähti liikkeelle käytännön tarpeesta. Kuten olen aiemmin kertonut, alakerran makuuhuoneidemme välissä on liukuovi. Ah kuinka kätevä se aikansa oli. Vauvan synnyttyä ei niinkään.  Aivan kuin nukkuisimme koko perhe samassa huoneessa. Täysin oma makuuhuone alkoi houkuttaa meitä vanhempia. Tila, joka ei ole vain levoton läpikulkureitti talon muiden huoneiden välillä. Esikoinen tarvitsisi myös rauhan omaan huoneeseensa. Jos huoneiden välissä olisi ehjä seinä, jokaisella olisi rauhallinen oma tila.


Päätin testata idean toimivuutta järjestelemällä makuuhuoneemme uusiksi. Nyt sänky tukkii liukuoven kohdan ja pääsemme testaamaan, miten järjestely käytännössä toimisi. Olisi varsin mukavaa saada pysyvästi sänky pois ikkunan alta ja päästä vihdoin tuosta liukuovesta eroon!

 
Samalla karsin yhden turhanpäiväisen huonekalun huoneesta pois. Tila avartui heti. Makuuhuoneemme on jälleen matkalla kohti levollisempaa suuntaa. Toivottavasti seinä ehdittäisiin tehdä ennen kevätkiireitä!


Mukavaa iltaa!

14 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää 🤗 ja kuinka ihana se sisustusinspiraatio onkaan 💗 ihanan valoisa ja raikas tila 🤗

  Täällä kanssa makuuhuone on suurimman muutoksen kourissa, aiinä samassa ollut olohuone...ruokailutila ja vähän eteinenkin... 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana kevättalvi <3
   Sisustelu on niin piristävää. Onneksi inspiraatio palasi tännekin!

   Poista
 2. Kivan näköistä on. On avaran näköinen, tuo vaaleus sen tekee.

  VastaaPoista
 3. Voi että miten ihanan kaunista ja valoisaa teidän makuuhuoneessa on. Tuo lisääntynyt valo saa kyllä ihmeitä aikaan. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja rauhallinen makuuhuone teillä!

  VastaaPoista
 5. Ihanan kaunis ja rauhallinen <3

  VastaaPoista
 6. Ihanalta ja valoisalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 Saa nähdä miten mahdollinen uusi seinänpätkä vaikuttaa valon määrään.

   Poista
 7. Aivan ihania kuvia ja niin rauhallisen oloista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)