6. tammikuuta 2017

LOPPIAINEN


Kuusi on siivottu pois ja joulukoristeet kerätty laatikoihin odottamaan ensi joulua. Pikkuneiti oli reippaana apulaisena, kuten yleensäkin. Saimme kaikessa rauhassa tehdä loppiaisen siivoja ja syödä lounasta vauvan nukkuessa pitkiä päiväuniaan.  


Kuvittelin postaavani tänään siitä, kuinka haikeaa on siivota joulu pois. Toisinpa kävi. Tuntui ihanalta aloittaa uusi vaihe, koska onhan joulu taas odottamassa meitä tämän vuoden lopussa. Juuri se on joulussa niin spesiaalia ja ihanaa, että se on vain kerran vuodessa. Miten kivaa onkaan taas loppuvuodesta päivien hämärtyessä aloittaa fiilistelyt alusta ja rakentaa hiljalleen joulun tunnelmaa kotiin. Nyt on kuitenkin edessä valoisampi aika vuodesta. Kevät lähestyy ja tuo aikanaan kesän kaikkine ihanuuksineen. Rakastan vuodenaikoja!Tänään, loppiaisena, meillä valmistellaan myös ristiäisiä. Sanonpa vaan, jotta oli aika haastavaa tehdä hankintoja tähän aikaan vuodesta kun on ollut joulu, uusi vuosi ja vieläpä loppiainen alla.  Uskon kuitenkin, että saamme varsin tunnelmallisen ja mukavan juhlapäivän aikaiseksi.  Ei ehkä sellaista, mitä olen Pinterest -kansiooni kaavaillut, mutta sievää kuitenkin.

Mukavaa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Joulu on ihana kerätä pois kun saa taas simppeliä ilmettä kotiin. Voi ku sulla on täydellisen värinen sohva ❤❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta :) Kiitos <3 Sohva jaksaa kyllä edelleen ilahduttaa, vaikka se on jo pari vuotta meillä ollut :)

   Poista
 2. Ihania tunnelmallisia kuvia 💗 ja totta tosiaan, kirjoitit hyvin joulusta ja kuinka speciaalia se on, silti nyt on mukava aloittaa uusi vuosi 💗

  Ihanaa viikonloppua 🌟

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt nautitaan lisääntyvästä valosta! :)

   Poista
 3. Minulla on ollut hieman samanlaiset fiilikset joulun loppumisen suhteen. Yleensä olen todella haikealla tuulella kerätessäni joulukoristeita pois. Mutta nyt olen ehkä nauttinut niistä jo tarpeeksi. On uuden valoisamman ajan vuoro.
  Tsemppiä teidän ristiäisjärkkäilyihin! Tyylitajullasi juhlista tulee varmasti todella kauniit ja suloiset.

  VastaaPoista
 4. Meillä on kanssa joulu viety kellariin ja se tuntuu hyvältä :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Äh ihan hölmösti kirjoitin aikaisemmin joten otetaanpas alusta.
   Täällä tuntui myös niin hyvältä siivota joulu laatikoihin odottamaan. Se raikkauden ja avaruuden tunne josta nautin joka kerta yhtä paljon. :) Meilläkin ristiäisten suunnittelu hyvällä mallilla. Meillä ne ovat tosin vasta tämän kuun lopussa jotta joulu vietetty ja ehkäpä väsymyskin helpottaisi siihen mennessä edes vähäisen.

   Poista
  3. Väsymystä on kyllä ollut ilmassa täälläkin. Meillä ei oikein ollut vaihtoehtoja viikonloppujen suhteen, mutta onpa nyt juhlat alta pois ja voi keskittyä muuhun :) Tsemppiä teille tuleviin järjestelyihin!

   Poista
 6. Täällä myös joulu siivottu pois. Tuntuu ihan "tyhjältä"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin ensimmäisinä iltoina voivottelin, kun ei enää voinut kuusen valossa tunnelmoida. Mutta tosiaan loppuvuodesta taas aloitetaan alusta :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)