12. marraskuuta 2016

SULOISIN VAUVAN PINNASÄNKY


Hip hei ja hurraa! Se on valmis <3 Vauvan pinnasänky nimittäin ja tämähän ei ole mikä tahansa pinnis. Tämä on yksi aitan aarteista! Vanha puinen pikkuvauvalle tarkoitettu sänky. Matalat laidat helpottavat alkuun nostelua ja pieni koko takaa kotoisan olon pienokaiselle. Eiköhän me tällä alkuun päästä.


Tämä ihanuus könötti tuolla terassilla hyvän aikaa odottamassa maalausta ja pientä korjausta. Nyt se on ihan täydellinen, eikä mikään uusi voisi korvata tätä. Petauksen kruunaa mummun ompelemat valkoiset lakanat. Tällaiselta siis makuuhuoneemme yksi nurkkaus näyttää nyt :)


Neutraaliin värimaailmaan olen todella tyytyväinen, sillä en oikeastaan haluaisikaan, että meidän makuuhuone alkaisi muistuttamaan lastenhoitohuonetta. Harmaa ja valkoinen sulautuu kauniisti ympäristöön ja yleisilme on pysynyt levollisena. Ja sitä vartenhan makuuhuone on. Lepoa ja virkistäytymistä! Makkariin voi muuten kurkata postauksessa: Makuuhuoneen talvi


Kyllä nyt pikkuisen kelpaa tulla <3 Toivottavasti hän kelpuuttaa tämän pedin. Esikoinen ei nimittäin sietänyt aikanaan omaansa ollenkaan, eikä myöskään vaunuja :D Siinäpä oli tuoreille vanhemmille pähkäiltävää! Nyt voin onnellisena todeta, että kaikki välttämättömät valmistelut on tehty! Olen saanut raksia to do-listaltani jokaisen kohdan. Tosin talon suursiivous on vaiheessa, mutta hei oikeasti. Tekeekö vauva tullessaan tupatarkastuksen? Itselleni on pääasia, että palatessa vastassa on suhteellisen siisti ja viihtyisä koti.

Mukavaa lauantaita <3

18 kommenttia:

 1. Näinköhän mä viime yönä unta, että olin raskaana vai oliks se parp päivää sitten. Ja nyt näen ekana postauksen pinnasängystä! Eeeh!

  VastaaPoista
 2. Näyttää todella kauniilta 💛 ihana sänky 💛 pian pieni tuhisee onnellisena sängyssä 🤗

  Mukavaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
 3. Ihanat ja jännittävät ajat teillä meneillään♡ aivan ihanat pehkut pikkuiselle!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana nurkkaus, tosi kaunista, kyllä nyt vauvan kelpaa tulla <3 Meilläkään ei poika viihtynyt alkuun omassa sängyssä, kehdonkin olin entisöinyt mutta sillekkään ei ollut käyttöä. Ihania viimeisiä päiviä, voi hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Saa nähdä mitä tämä nyytti pitää :) Toivottavasti ainakin vaunuissa viihtyisi. Kovasti odotan, että jaksaisin taas normaalisti lenkkeillä.

   Poista
 5. Niin suloinen! <3 Voimia ja hyviä vointeja loppumetreille! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan pesän olet tulokkaalle luonut. Tsemppiä loppumetreille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Viimeiset päivät tuntuvat pitkiltä :)

   Poista
 7. Ihana! Kyllä tuollaiset vanhat huonekalut/sängyt ovat vaan niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat :) Vanhat huonekalut jaksavat viehättää!

   Poista
 8. Ihana sänky ja niin suloinen kokonaisuus <3

  VastaaPoista
 9. Ihana sänky pienellä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)