17. marraskuuta 2016

LAPSELLINEN LASTENHUONE


Torstaita!

Täällä sitä ollaan. Yhdessä koossa uudella jatkoajalla. Tänään on laskettu päivä. Ei osunut pikku kakkosen synnytys isänpäivälle, eikä omalle syntymäpäivälle, joka oli maanantaina. Se on kuitenkin varmaa, että marraskuulle saadaan pian taas yksi hyvä syy juhlia :D Takaraja koko hommalle on nyt alustavasti asetettu ja voi vitsit kun jännittää!

Ajattelin, että kurkataan tänään pitkästä aikaa pikkuneidin valtakuntaan. Reippaasti yli kaksivuotiaalle tuntuu oma huone olevan tosi tärkeä asia. Sieltä löytyy prinsessasänky, joka on tosi kova juttu. Kuulemma eräällä pikkupöydällä on keittiö ja astianpesukonekin löytyy. Juuri eilen ennen nukkumaanmenoa neiti harmitteli kun astiat oli jäänyt tiskaamatta. Keittiö on luonnollisesti lapsen omaa mielikuvituksen tuotetta, sillä "oikeaa" leikkikeittiötä meillä ei vielä ole. Ei tuota leikkimisen taitoa voi kuin ihmetellä ja ihailla.


Lapsen huoneessa on ehditty rymsteerata useaan otteeseen sitten viimeisimpien blogikuvien. Suurimpana muutoksena on se, että päätin yhdistää nukkumapaikan ja katoksen. Huone on iso, mutta ehjää seinätilaa vähän. Oma sänky on varsin kiva kirjojen lukupaikka, eikä siihen erikseen mitään tilaa vievää majaa tarvita.


Lipaston tyylinen hoitopöytä on siirtynyt meidän makuuhuoneeseen tulevan vauvan käyttöön, sillä pikkuneiti ei oikeastaan sitä tarvitse. Neitokaisen kaikki kaapit on järjestelty ja nyt niihin sai siirrettyä kaikki vaatteetkin. Hoitopöydän sain täytettyä vauvan jutuilla.


Kennopallot ja pompomit ovat jääneet pysyvästi koristamaan huonetta. Yhdessä viirin ja pallovalojen kanssa tulee suorastaan hempeän sirkusmainen vaikutelma. Ihanan lapsellista! Tämä huone on aivan oma maailmansa verrattuna muuhun kotiin.


Sängyn alla oleva patja jäi majan jäljiltä. Nyt sen tarkoitus on toimia sallittuna pomppimis- ja riehumispaikkana yhdessä lapsen oman huoneen tyynyjen kanssa. Meillä kun lapsen omalla sängyllä ja olohuoneen sohvalla pomppiminen on kielletty.

Tässäpä ne muutokset tältä erää. Nyt siirryn pohtimaan, mihin sitä tämän päivän käyttäisi. Mukavaa tekemistä riittäisi, mutta väsy tahtoo hieman painaa. Toimettomuus taasen väsyttää ja tylsistyttää entisestään. Noh... kohta on taas täysi tohina päällä täällä meillä!

Mukavaa päivää ystäväiset!

Ja kiitos kaikista ihanista kommenteista ja tsempeistä, joita olen teiltä saanut hurjan paljon <3


14 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)