25. lokakuuta 2016

ODOTUSKUVAUS MEILLÄ KOTONA


Sain ihanan mahdollisuuden järjestää ystävälleni odotuskuvaukset. Olosuhteet kuvauksille olivat sangen haastavat, mutta me molemmat olimme tyytyväisiä lopputulokseen ja se lienee tärkeintä.


Ihmisiä olen kuvannut kaikista vähiten, joten hieman jännitin minkälainen lopputulos saadaan kun en omaa mitään rautaista rutiinia ja liutaa upeita hyväksi todettuja kuvausideoita. Myöskään minkäänlaisia vermeitä studiokuvaukseen en omista. Vain täysikennoinen järjestelmäkamera ilman salamaa ja pari hyvää objekiivia. Taustana toimi meidän koti ja valaistuksena lokakuun pilvinen, hämärtyvä iltapäivä. Yhdessä miettimällä saimme kuitenkin kokeiltua muutamat kivat jutut sen vähäisen luonnonvalon avulla mitä oli käytettävissä. Ja voi miten paljon jäikään kokeilematta, kun yksinkertaisesti valo, sekä aika loppui kesken iltaa kohti.


Oli varsin antoisaa, innostavaa ja jännää päästää toteuttamaan tällainen odotuskuvaus ensimmäistä kertaa! Tähän postaukseen kokosin maistiaisiksi muutaman otoksen. Tarkoitus oli käyttää enemmänkin meiltä löytyvää, tosin sangen tyttömäistä rekvisiittaa, mutta eihän sitä kaikkea ehditty testaamaan. Niitä kuulumisiakin kun riittää vaihdettavaksi ihan hurjan paljon, eikä siitä puheesta meinaa tulla loppua puolin eikä toisin :D Ikinä!


Näiden kuvien innostamana totesin jo isännälle, että hänen on sitten parempi järjestää aikaa meidän omille odotuskuvauksille. Haluan ehdottomasti muutamat perhekuvat ennen oman vauvamme syntymää. Vaatiihan se viitseliäisyyttä jalustan ja ajastuksen kanssa pelatessa, mutta pakko kokeilla. Nyt viikoilla 36+5 aika vain tuntuu käyvän vähiin. 


Lämmin kiitos ystävälleni kun sain jakaa näitä kuvia <3

14 kommenttia:

 1. Ihan todella onnistuneita otoksia 💟 olet valtavan hyvin onnistunut jos vielä päivä oli harmaa 💟 onko jotain hyviä vinkkejä? 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Työn alla on ollut juurikin vinkkipostaus hämärässä kuvaamiseen. Se on kuvia ja hiomista vaille valmis eli eiköhän se tässä parin viikon sisällä pääse julkaisuun! :)

   Poista
 2. Mielettömän upeita kuvia.<3

  VastaaPoista
 3. Mahtavan kauniita kuvia, kivoja muistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Kyllä tärkeät hetket kannattaa aina ikuistaa kuviin :)

   Poista
 4. Upeat kuvat olet ottanut <3 Harvoin minäkään kuvaan ihmisiä, mutta innostuin tuossa muutama viikko sitten kun onnistuin ottamaan aika kivat kuvat veljen perheestä yksissä juhlissa. Olin suunnitellut viime viikolle että kuvaan tytärtä syksyisessä maisemassa syyslomalla, mutta ilmat eivät oikein olleet suotuisat ulkokuvaukselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janina <3 Ihmisten kuvaaminen on kyllä jännää puuhaa. Tulee aivan uutta intoa hommaan kun tekee jotain mikä ei ole itselle niin tuttua :) Ulkokuvauksia emme mekään harmittavasti päässeet tekemään.

   Poista
 5. Todella kauniit ja herkät kuvat! Olet todella taitava. <3
  Ja luulen, että oman odotuksesi herkkyys on aistittavissa myös näissä kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riina kauniista kommentistasi <3 Luulen, että saatat olla oikeassa. Tämä kuvaus kosketti itseäni, jotenkin erityisen paljon. Varmaankin juuri siksi, että itsekin odotan pienokaista syntyväksi <3

   Poista
 6. Todella ihania kuvia olet taas ottanut, niistä jää mukavat muistot <3 Itsekin olen päässyt ikuistamaan kahden ystäväni vauvamasut nyt syksyn aikana, jännää puuhaa. Ideoita kyllä riittäisi. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)