5. syyskuuta 2016

USVAISET AAMUT


Mikä on parasta maalla asumisessa? Voisin heti suoralta kädeltä mainita monta asiaa, mutta tässä tulee nyt pari. Upeat maisemat ja eläimet. Niihin ei vain voi kyllästyä.
Aamulla auringonnousun aikaan voi nähdä sykähdyttäviä maisemia. Syksyllä eritoten nämä usvaiset aamut ovat viehättäviä. Suorastaan taianomaisia. Näkymä on kuin sadusta.
Jos voisin, ikuistaisin kamerallani jokaisen tällaisen upean hetken. Käveleskelisin pitkin laitumia, sekä peltojen reunoja ja nauttisin jokaisesta henkäyksestä. Ihan yksin. Vain nelijalkaisia tai siivellisiä seuranani. Olen luontoihminen. Siitä ei ole epäilystäkään.
Olen eläinihminen. Se on varmaa. Olen aina ollut ja tulen aina olemaan. Se on jotain sellaista sisäänrakennettua, joka ei muutu. Eläinten katseet, eleet ja niiden tulkitseminen kiehtovat minua. Eläinten kanssa pystyy upeaan yhteistyöhön, jos niiden tapaa toimia ymmärtää, kuuntelee ja on aidosti läsnä hetkessä. Eläimen kanssa kohtaaminen on aina aito. Eläin ei teeskentele tai esitä. Eläimen luottamuksen voittaminen tuntuu upealta. Silti minulla on vielä paljon opittavaa mitä tulee lehmiin. Meidän yhteinen taival kun on vielä kovin lyhyt. 


Toivottavasti meidän aamun upea tunnelma välittyy näistä kuvista myös teille. Toivottavasti saan vielä paljon tällaisia mahtavia tilaisuuksia kulkea kaksin kamerani kanssa ikuistamassa näitä ohikiitäviä hetkiä.


Kaikkea hyvää uuteen viikkoon!


26 kommenttia:

 1. Todellakin pääsee tunnelmaan, ihania kuvia. Samaa luontomatkailua harrastan, pieni oma hetki aamusella, ennen kuin kiire herää.
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pieni luontomatkailu tekee hyvää mielelle ja kropalle.
   Mukavaa päivää!

   Poista
 2. Aivan ihanat kuvat!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä, taianomaisia ovat nämä kuvasi. Kauniita kauniita♥

  VastaaPoista
 4. Oi, on mystisiä ja satumaisia kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä välittyy, ihana, herkkä aamuhetki. Olemme selvästi sukulaissieluja, mitä tulee luontoon ja eläimiin. Eläimillä on myös ilmeet, siitä olen varma. Upeita kuvia taas kerran. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Eläimissä ja luonnossa on tosiaan taikaa :) Mikä ihanampaa kuin pysähtyä ja ihastella.

   Poista
 6. Usvassa on kyllä oma hieno tunnelmansa. :)

  VastaaPoista
 7. Ah, mitä kuvia! NIin kauniita <3

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia ja ihanat lehmät 😍

  VastaaPoista
 9. Anonyymi5/9/16

  Hienoja kuvia lehmistä! Kaikki hetket lehmien kanssa eivät ole kivoja, mutta joskus ihmettelee, kuinka paljon vähänkään vanhempi lehmä ymmärtää, siis ihan tosi paljon!
  t. Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No tosiaan. Kyllähän niitä huonojakin päiviä on lehmillä :) Lehmä ei ole tyhmä. Se on todettu monet kerrat.

   Poista
 10. Aivan upeat kuvat ❤ odotan itsekin että pääsen ikuistamaan syys aamuja ❤

  Ja mitä tuohon tulee mitä kirjoitit eläimistä. Sain kyyneleet ihan silmiin ❤ täysin totta ja se tunne eläinten kanssa.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se tunne on jotain niin hienoa! Ihanaa, että pidit jutusta :)

   Poista
 11. Kyllä tosiaan on upeat kuvat ja voin vain kuvitella tunnelman tuon usvan ja lehmien keskellä. Hiljaisuus ja seesteisyys vain ympärillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todellakin. Hiljaista oli. Vain kuvattavan lehmän hiljaiset henkäykset. Voi kun tulisi vielä upeita kuvausaamuja <3

   Poista
 12. Lehmät ja usva, kaksi niin ihanaa samoissa kuvissa!! <3 Kaunis, kaunis on aamunne ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Todella kaunista oli ja niin hiljaista.

   Poista
 13. Valtavan kauniita kuvia �� Viime viikolla näin eräässä lehdessä tuollaisen utuisen kuvan lehmusta laitumella, ja kuva sai maaseutukaupuun taas valloilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nämä hetket ovat kyllä maalla asumisen parhaimmistoa <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)