27. elokuuta 2016

VAUVAN NURKKAUKSEN SISUSTUS


Jälleen yksi pähkinä purtavaksi. Vauvan "huone" eli nurkkaus makuuhuoneestamme on tuottanut hieman päänvaivaa. Olen yrittänyt suunnitella neutraalin, tytölle ja pojalle käyvän suunnitelman, josta on sitten helppo muokata suuntaan tai toiseen. Täysin valmiiksi en siis aio sisustaa, vaan teen loppusilauksen vasta vauvan syntymän jälkeen. Minulla on nimittäin ihania juttuja mielessä sekä pienelle pojalle, että tytölle. Vaatteiden hankinnasta kerroinkin jo aiemmin.
Ensimmäinen sisustuslöytöni on tämä  i h a n a Bloomingvillen taulu <3 Teksti osui ja upposi ja tyyli on juuri sitä neutraalia, mutta jotain niin suloista. Harvoin mikään niin kerrasta vie sydämeni, että se on pakko saada ja heti. Tiedättehän. Ettei vaan jää ilman :D Joskus näitä kuitenkin sattuu.

Nurkkauksen värimaailma tulee näin alkuun olemaan varmaan aika mustavalkoinen. Ehkä hieman harmaan sävyjä myös. Oma makuuhuoneemme kun melko pitkälle noudattelee samaa värikaavaa. Lämpöä tuovat muutamat korit. Muita pehmeitä värisävyjä olisi tarkoitus lisätä sitten kun saadaan nyytti syliin.
Ajatuksissani oli ripustaa nurkkaan nämä vanhat pallovalot tuomaan tunnelmaa, mutta kuinkas ollakaan. Kun sommittelin näitä paikoilleen, päättivät lamput lakata palamasta juuri pahimmoilleen. Nyt sitten pitäisi tilata uusi valosarja palloille tai vaikka kokonaan uusi palloineen päivineen. Vai keksisikö jonkun toisen valosarjan. Mitä nyt syksyn tulo on ilman tunnelmavaloja!?
Tämä suloinen Mamas & Papas soittorasia on lähinnä rekvisiittaa. Uudelle tulokkaalle tekisi mieli hankkia oma soittorasia. Tämä on pikkuneidin vanha ja jostain olen saanut päähäni, että molemmilla pitäisi olla oma, jonka voi sitten vaikka halutessaan joskus saada muistoksi itselleen. Minulla on nimittäin vanha vauva-ajan soittorasiani tallessa ja siinä on tunnearvoa. Sävelmä on sama kuin tässä nallessa. 
Pinnasänky meillä on jo katsottuna, mutta sen jätän vielä yllätykseksi. Kurkistetaan sitä sitten kun se joskus syksymmällä saadaan paikoilleen ja sopivat petivaatteet hankittua. Siitä se kokonaisuus alkaa sitten hiljalleen hahmottua. Voi miten ihanaa tämä suunnittelu onkaan! <3


Mukavaa viikonloppua!


14 kommenttia:

 1. Löysinpäs ihanan ja inspiroivan blogin ja katselinkin hieman jo vanhempiakin postauksiasi :) Jään lukijaksesi, teillä on kaunis koti <3

  Suloista lauantaita, käyhän kurkkaamassa minunkin blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Onpa mukavaa, että olet pitänyt näkemästäsi.
   Kävinkin vierailulla blogissasi :)

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kauniisti olet nurkkausta sisustanut. Pallovalot on ihanat. Meillä muutama sarja ja muutaman pallon väriä/sävyä vaihtamalla saa taas kuin uudet valot.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pallovalot ovat kyllä niin kivat kestosuosikit.
   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Suloinen nurkkaus <3 Pallovalot ovat suosikkeja täälläkin vuodesta toiseen :) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pallovalot näyttävät olevan melkoinen kestosuosikki :)
   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Aivan ihana nurkkaus pienellä! <3
  Täällä on ahkerasti pesty isosiskon pieniä vaatteita pikkusiskolle. Niitä olikin yllättävän paljon joten melkeinpä mitään uutta ei tarvittaisi. On se kuitenkin jokin uusi vaate pienelle hankittava. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3
   Voi itse en ole pessyt vielä yhtään. Ajattelin jättää ne hommat äitiyslomalle :) Meillä niitä aivan pieniä vaatteita oli tosi vähän ja nyt kun ei tiedä kumpi tulee, on mukavaa valmistautua siihen, että voidaan tarvita muutakin kuin tyttöjen juttuja :D

   Poista
  2. En ajatellut vielä itsekään että niitä jo näin ajoissa pesisin mutta ensi viikolla saapuu vanha kaappi jonne vaatteet saa valmiiksi viikattua. Täytyi ryhtyä tuumasta toimeen. ;)
   Voi että, toisaalta se tunne ettei tiedä kumpi tulee on varmasti ihanaa. Täällä jännitetään teidän kanssa! <3

   Poista
  3. Oi varmaan ihana vanha kaappi <3 No kyllä varmaan itsekin laittelisin valmiiksi, jos olisi joku ihana säilytyspaikka tulossa :)
   Jännitetään <3 Onhan se ihan superjännää ja motivoivaa synnytyksessäkin kun odottaa minkälainen pienokainen syntyy. Voih. Kyllä minä jo odotan sitä ensikohtaamista <3

   Poista
 5. Tosi suloinen nurkkaus <3 Kuinka ihanat kuvat olet ottanut! <3

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka suloista! <3
  Ihania hetkiä ennen ja jälkeen nyytin syntymän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Sanoppa muuta :) Tämä on kyllä niin ihanaa aikaa <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)