4. heinäkuuta 2016

OMASTA MAASTAOn se aika vuodesta, kun omasta maasta alkaa saamaan satoa! Ekat salaatit on rouskuteltu ja kovasti jo odotellaan muita herkkuja. Mikä ilo onkaan ollut taaperon kanssa ensin kylvää, sitten yhdessä odotella ja seurata kasvun ihmettä. 

Ikään kuin myöhäisenä äitienpäivälahjana isäntä aitasi koko takapihan! Hän haki itse tolpat metsästä, veisti päät ja löi maahan. Verkko sentään haettiin kaupan hyllyltä ja menihän sitä rulla tolkulla!

Aamupäivästä valo siivilöityy niin kauniisti puutarhaamme, että on ilo valokuvata. Nyt kun piha on rajattu, voi melko huolettomasti antaa lapsen ja koirien kirmailla ympäriinsä <3 Näinpä jokaisessa pihapuuhassa on mukana pikkuneidin lisäksi kaksi karvakuonoa. Menoa ja vilskettä riittää!

Tämä postaus on tämän viikon ensimmäinen ja viimeinen, sillä meillä alkaa huomenna ansaittu loma <3 Aion keskittyä perheeseen, itseeni ja yksinkertaisesti lomailuun. Instagramin puolella tilini päivittyy täysin fiiliksen mukaan.

Ensi viikkoon ystäväiset!
6 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa Teille <3 Nauttikaa! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa lomaa teille! Olette sen ansainneet. <3

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihania kuvia :):) ihana pieni touhuissa ja hauveli :)

  Mukavaa lomaa <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja suloinen pieni apuri <3 Aurinkoista lomaa!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lomaa teille! Todella suloinen pikkuapulainen kuvissa ja ihana sessukin. En ole hoksannutkaan, että teillä on koiria. Eivät vissiin paljon kuvissa näy tai minulla on mennyt ihan sivu :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat <3 ja tunnelmallinen pihapiiri teillä. Rentouttavaa lomaa teille, nauttikaa <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)