25. toukokuuta 2016

TERASSIN KESÄSISUSTUSKesä tuntuu olevan hiljalleen täällä. Aivan kohta ainakin. Terassi on saanut kalusteet ja tekstiilit ovat paikoillaan. Ensimmäinen kukkakin on esillä. Tänä vuonna halusin terassille ehdottomasti pöydän, jonka ääressä voi kahvitella tai jopa syödä. Pikkuneidin huoneesta joutuikin sopivan kokoista jakkaraa vailla ollut lasten pirttipöytä kesäksi ulos.
Viime vuodelta tuttuna kalusteena on lavoista koottu sohva. Maailman simppelein ja maksoi tasan 0 euroa, sillä näitä lavojahan meillä täällä maatilalla riittää. Edes maalia en halunnut siihen sutia, sillä harmaantunut puu viehättää minua ja se on kiva pari valkoisen kanssa. Uutena juttuna sain löhönurkkaukseen myös pehmusteet. Appiukko toi viime syksynä vanhoja istuintyynyjä meille. Kääräisin kätevästi päivitystä kaivanneet tekstiilit valkoisen puuvillapöytäliinan sisälle :D Se on kuulkaas helppo vetäistä tuosta tarpeen tullen pesuun ja pedata takaisin kuin lakana konsanaan!
Suurin osa kukka-astioista ammottaa vielä tyhjyyttään, sillä kesäkukat sun muut on vielä hankkimatta. Olen kuitenkin jo valmiiksi nostellut ruukut esille, jotta saan vähän käsitystä tarvittavasta kasvien ja kukkien määrästä. Kesäkuun alkua aionkin sitten juhlistaa ensimmäisen puutarhakäynnin merkeissä :)
Toivotaan kesälle paljon ihania ilmoja <3 Parhautta on nauttia terassilla niin lounas kuin päiväkahvitkin!

Mukavaa päivää!
22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Ensimmäistä kertaa ehditään nauttia siitä koko kesä.

   Poista
 2. Tosi mukavan ja rauhallisen näköinen <3 Kesäpäivien ilo tuollainen ihana paikka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Todellakin iloa siitä varmasti on. Ihana kun on pihalla katettu paikka :)

   Poista
 3. Ihana terassi juuri niin minun makuun, kaunista. Tykkään! <3

  VastaaPoista
 4. Niin ihanalta näyttää <3 Mistä nuo valot on ostettu? Entä mitä materiaalia nuo verhot ovat? Meille valmistuu pieni pergola pihalle lähiviikkoina, kunhan isäntä kiireiltään ehtii laittaa katon paikoilleen. Olen siihen suunnitellut tuollaisia valoja ja miettinyt myös verhojen laittoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valot on ostettu Kärkkäiseltä. Oli mustajohtoisia myös viime syksynä.
   Verhot on jotain halvinta mallia Ikeasta. Liukaspintaista ja tosi läpinäkyvää polyesteria :D Ihan hyvin kestivät viime vuonna loppukesän ja nyt taas.

   Poista
 5. Siis niin upeaa etten osaa edes sanoiksi pukea. Kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kauniista sanoista <3 Kyllä tuonne on ollut mukava kattaa kahvihetket :) Toivottavasti kauniita terassi-ilmoja tulee vielä paljon!

   Poista
 6. Niin kaunis ja viihtyisä terassi <3 Parasta kun voi toteuttaa juttuja melkein täysin nollabudjetilla. Ihana tuo pöytä ja tosi kiva kun terassi on katettu. Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niin on! Lähes nollabudjetilla kun päättää tehdä, saa ideoida ja käyttää mielikuvitusta :) Se on innostavaa inspiroivaa puuhaa! Kivaa päivää <3

   Poista
 7. Ihanalta ja viihtyisältä näyttää. :)

  VastaaPoista
 8. Onpa kaunis. Satumainen <3

  VastaaPoista
 9. Aivan sydän hypähtää aina terassien sisustuksen kohdalla, niissä on aivan jotain erityistä (aivan kuten kauniissa kasvihuoneissakin). Sinun terassisi näyttää superkauniilta ja kutsuvalta! Ihania hetkiä siellä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)