8. toukokuuta 2016

AINUTLAATUINEN ÄITIENPÄIVÄElämäni toinen äitienpäivä äitinä. Kaksi vuotta sitten odotin pikkuneitiä, viime vuonna ihmeteltiin ensimmäistä meidän pienen perheen äitienpäivää ja tänä vuonna minua on ilahduttanut esikoisen lisäksi pieni masuasukki. Kaksin verroin onnea ja ihmetystä! 
Päivä on ollut täynnä ihania ja liikuttavia hetkiä. On maisteltu kakkua ja nautittu neidin kanssa hurjaa vauhtia etenevästä keväästä.  Sää on ollut hyvin kesäinen ja luonto on puhkeamassa täyteen loistoonsa. Tuntuu kesältä <3


 Yksi päivän kohokohdista oli pikkuneidin ensimmäinen esitys osana muskariryhmää. Ihan vielä ei nappula pysynyt isompien mukana, mutta ensi vuonna varmasti jo sujuu helpommin :) Tällä kertaa hauskinta taisi olla mukaansa tempaavien musiikkiesitysten mukana jammailu yleisöstä käsin.
Näin pikkulapsiaikana tuntuu, että jokainen äitienpäivä on omalla tavalla ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Lapsen kehitys tapahtuu nopeaa vauhtia. Jokainen vuosi on suuri harppaus ja hetkessä eläminen on tärkeämpää kuin koskaan.


Ihanaa äitienpäivää!5 kommenttia:

 1. Kaunista äitienpäivän iltaa <3

  VastaaPoista
 2. Kauniisti kirjoitettu ja kuvat jotenkin täydentää tän tekstin, ihana postaus siis :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana äitienpäivä <3 Onnellista odotusta sulle <3 Raskaus on ihmeellinen asia!

  VastaaPoista
 4. Onnea, tsemppiä ja nauti tästä kaikesta!<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)