2. maaliskuuta 2016

LAAJAKULMAKUVA MAKUUHUONEESTA

Tervetuloa maaliskuu!


On aika julkaista seuraava laajakulmakuva-postaus. Tänään kurkistamme meidän vanhempien makuuhuoneeseen. Mitä on jo tehty ja mitä muutoksia löytyy to do-listalta?


Alkuviikosta otin ja selkeytin koko huoneen ilmettä. Turhat tavarat esiltä pois ja muutama ylimääräinen tuoli pois jaloista. Vaihdoin melko synkät pöytälamput taas yhteen keveämpään ja tein täysvalkoisen petauksen. Viikko sitten lehteen puhjennut koivun oksa ja pari tulppaania kruunavat makkarin kevätilmeen.


Makuuhuoneessa on tähän mennessä sisustelun lisäksi tehty vain pientä pintaremppaa. Maalattu katto, seinät ja ovien listat. Haaveissa on kaapistojen ovien ja vetimien uusiminen, sekä kuvassa näkyvän  kampauspöytäsyvennyksen tilalle kaappien laittaminen. On myös tullut pohdittua koko kiinteän kaluston purkamista, mutta se ei olisi järkevä ratkaisu. Varsinkaan nyt kun koko huonejärjestys on auki. Joku kaunis päivä me päästään vielä tyhjillään olevan yläkerran kimppuun ja päästään miettimään makkarit uusiksi!


Kattoon pitäisi joskus laittaa puupaneelit, lattia pitäisi maalata vaaleaksi tai vaihtaa lankkulattia. Makkariin sellaisen onneksi saisi! Seinien rakojen tasoitukseen päästään toivottavasti kiinni jo ensi vuonna. Sitten voi miettiä halutaanko väriä vai mennäänkö vanhalla hyväksi todetulla sinertävän harmaaseen taittavalla valkoisella.


Viimeiseksi mainittakoon meidän ja lapsen huoneen välissä sijaitseva ihanan kamala haitariovi, joka jäi taas kuvaamatta. Ah niin ihanan käytännöllistä, että ei tarvitse koko taloa kiertää päästäkseen lapsen luo. Yöheräämisiä kun on edelleen. Suuri miinus tulee kuiten oven äänekkyydestä käytössä ja ns. maitolasi-ikkuinoista. Sula mahdottumuus laittaa meidän huoneeseen valoja kun lapsi nukkuu... Tilalle toivoisin pariovia ilman ikkunoita kiitos :)


Tällaisessa vaiheessa meidän makuuhuone siis on. Jälleen paljon tekemistä, mutta silti olen tähän välivaiheeseen tyytyväinen. Hyvin kuitenkin pärjäillään, sillä haitariovea lukuunottamatta kaikki käytännön asiat ovat kunnossa ja sisustus on ihan kivalla mallilla.


Lue myös:

Laajakulmakuva olohuoneesta
18 kommenttia:

 1. Kaunis ja valoisa makkari. Ja ihanat lehdet oksissa <3. Tulipas kevätfiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Koivun oksa on kyllä niin keväinen!

   Poista
 2. Todella raikkaan näköistä siellä :) <3 ja ihania suunnitelmia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Suunnitelmia ja haaveita pitää aina olla :)

   Poista
 3. Kylläpä on valoisaa, keväistä teidän makkarissa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikas valkoinen tuo teidän makkari:)

  VastaaPoista
 5. Teidän makkari on niin upea ♥ Kaunis ja valoisa.

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikas ja kaunis makkari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Raikkaus ihastuttaa kovasti. Etenkin näin kevään lähestyessä.

   Poista
 7. Niin kaunista ja valoisaa aaahhhh <3

  VastaaPoista
 8. Ihanan valoisa ja rauhallinen makuuhuone teillä <3 Voi, miten nuo vihreät lehdet koivunoksassa näyttävät raikkaalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Koivunoksa on piristänyt kyllä :) Niin keväinen!

   Poista
 9. Onpa kaunis ja ihanan valoisa makkari :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)