6. helmikuuta 2016

ARVONTAMUISTUTUS & REMPPAMIETTEITÄ


Aika päivittää mitä meidän eteisprojekteille kuuluu. Ajatushan oli saada eteiset tällä viikolla valmiiksi. Nyt on menossa arkieteisen kaapistojen pystytys. Hommat ovat vähän venähtäneet, sillä aikaa remppahommiin ei ole meinannut löytyä millään. Tulen aina vain varmemmaksi siitä, että tässä olisi syytä alkaa itse harjoittaamaan omia remppataitoja eteenpäin. Se on vain niin helppoa antaa isännän tehdä, jolla ovat hommat hallussa parhaiten! Kalusteita kyllä maalailen sujuvasti ja tauluja laittelen seinille, mutta siihen se on sitten tainnut jäädä. Toisaalta riittää sitä minullakin tämän huushollin pyörittämisessä ja töissä varsin mukavasti tekemistä. Mistä ihmeestä saisi vuorokauteen lisätunteja? 

Toivottavasti kuitenkin kaapisto valmistuu nyt ja pääsisin pian laittamaan taulun ja naulakot seinille. Kovasti jo kutkuttaa päästä sisustushommiin kiinni!


Kivaa viikonloppua!


Muistattehan osallistua  arvontaan, joka on vielä tämän viikonlopun ajan käynnissä! Nyt vain äkkiä valikoimaan omaa suosikkiasi monien sisustusjulisteiden joukosta. Vielä ehtii hyvin!


15 kommenttia:

 1. Kiirettä tuntuu kaikilla olevan! Eikös vuorokaudesta vois tehdä esim. kolme tuntia pidempiä :D Sun kummituspuu kukoistaa vertaa mun puuhun...Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä tuntuu olevan. Hehe :D Mä veikkaan, että se kolme tuntia katoaisi myös huomaamatta :D
   Tämä kuva onkin otettu silloin kun puu oli aika tuore hankinta. Nyt jostain syystä lehdet ovat käpristyneet. Olen tainnut olla liiankin varovainen kastelun kanssa ja paikkakin on tainnut olla liian varjoisa.

   Poista
 2. Hitaasti mutta varmasti :) varmasti lopputulos palkitsee <3 tuo kuva on niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tekee <3 Eilen valmistui kaapisto! Jee! Ja pääsin sitä heti täyttämään :) Oi onnea :)
   Kiitos <3

   Poista
 3. Anonyymi6/2/16

  Ihania kvia! Mukana arvonnassa
  veronica.laitinen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 4. Upea eteinen tulee <3 Voi, ihanuus, sinulla on nuo Dotsit, haavelistalla ollut jo vuosia täälläkin mutta en ole varma mihin ne sopisivat joten ovat toistaiseksi jääneet hankkimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pakko tuo pitkäaikainen haave oli nyt toteuttaa eteisen rempan yhteydessä. Täydellinen tilaisuus :)
   Ei muuta kun hyvää paikkaa etsimään. Nämä saarniset ovat aivan ihanat! En malta odottaa, että saan ne seinälle.

   Poista
 5. Minä olen viime vuosina ihan tosissani saanut opetella remppahommia, kun olen haaveillut projekteista, jotka eivät ole olleet miehen prioriteettilistalla. On vielä paljon asioita, joihin en pysty, mutta paljon sitä oppii ja rohkaistuu. Teillä on kyllä niin valtavan kaunista, ihania nämä sinun kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen vasta suunnitteluasteella :D Pieni keittiön tuunaus minulla olisi kyllä mielessä itse toteuttaa, mutta katsotaan.
   Oi kiitos kauniista sanoistasi <3 :)

   Poista
 6. Kiirettä pitää täälläkin. Huoh. Onneksi tämä viikonloppu hieman rauhallisempi :))

  VastaaPoista
 7. Dotseistasi tuli mieleen omani, jotka lojuvat jossain kaapin perukoilla...hmmm, kaivelisikohan esiin ja katselisi sillä silmällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat olleet haavelistallani viisi vuotta :D Nyt vihdoin, oli syy ostaa ne ja paikka jonne laittaa :)

   Poista
 8. Siitä tulee varmasti aivan ihana.
  Mulla on lomalle suunnitteilla pientä keittiön tuunausta. En ole puhunut tästä edes miehelleni. Olkoon se ylläri hänelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Hehe :D Itsekin olen suunnitellut pientä keittiötuunausta tälle vuodelle. Ehkä toteutankin, jos sopiva sauma löytyy.

   Poista

Kiitos kommentista! :)