23. tammikuuta 2016

PIENEN TILAN TYÖPISTE

Uusi vuosi, aurinko ja lähestyvät kevät. Siinä lienee kolme syytä tähän huonekalu- ja tavarakaruselliin, joka meillä on pyörinyt. Jos siis joka kuvassa näyttää esineet siirtyilevän, niin se johtuu tämän emännän valtavasta sisustuspuuskasta!


Olen jo  p i t k ä ä n  haaveillut omasta työpisteestä. Nyt kun yläkerta on vielä suljettu, ei ole tilaa erilliselle harrastehuoneelle. Toimistohan meiltä löytyy, mutta se on pyhitetty maatilan asioille (ja kröhöm... tavaroiden varastointiin). Tietokoneeni majaili ensin olohuoneen lukupöydällä, sitten ruokapöydällä. Kumpikaan ratkaisu ei ole toimiva. Sopivaa nurkkausta olen pyöritellyt mielessäni varmasti vuoden. Kaikki muut projektit ovat vain aina kirineet tämän ohi.


Eilen sain inspiksen ja siirsin makuuhuonesta komuutin kettiöön. Somistelin hillitysti ja testasin mahtuuko koneen ja kameran kanssa pelaamaan pienellä tasolla. Toimii! Kriteerit tälle työpisteelle olivat seuraavat: vähän tilaa vievä, piilotettavissa oleva, viihtyisä ja kodin keskeisellä paikalla sijaitseva. Kaikki kohdat täyttyivät ja nyt olen päässyt nauttimaan omasta paikastani. Tarvittaessa läppärin saa piilotettua johtoineen kaappiin ja komuutti sulautuu osaksi keittiön sisustusta, eikä näytä tietokonepöydältä laisinkaan! 


Vielä harkinnassa on pienen avohyllyn ja seinävalaisimen lisääminen, mutta epäröin hieman. Vähemmän on enemmän ja haluan pitää tämän kohdan yksinkertaisena.


Tämän muutoksen toteutin täysin kotoa jo löytyvillä huonekaluilla ja esineillä.Rentouttavaa viikonloppua!


16 kommenttia:

 1. Työpiste on ollut täälläkin haaveissa jo pidemmän aikaa ja vihdoinkin sain aikaiseksi tehtyä sellaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma työpiste on kyllä parhautta <3

   Poista
 2. Täällä sama homma. Kalusteet, matot ja tyynyt vaihtelevat paikkaa sellaisella vauhdilla ettei aina itsekään pysy vauhdissa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Sellaista se joskus on. Mitä nyt isäntä on vähän ihmeissään kun ei meinaa mikään pysyä paikoillaan :D

   Poista
 3. Kaunis työpiste ja niin ihana lampaantalja <3 Kuluneen viikon aikana ensimmäiset keväiset ajatukset sisustuksen suhteen herännyt täälläkin :) Innostun niin tästä lisääntyvästä valosta <3 Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Lampaantalja on kyllä ollut aivan ihana käytössä <3 Lisäänynyt valo tekee ihmeitä! :) Samoin!

   Poista
 4. Tuollaisen työpisteen ottaisin meillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Oma työpiste on kyllä ihana olla olemassa!

   Poista
 5. Ihana <3 kaunis <3 tuollaisista ratkaisuista tulee niin hyvä mieli, jokin toinen huonekalu toisessa huoneessa on kuin uusi :) kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Totta :) Ihanaa oli kantaa tämä komuutti näkyvämälle paikalle!

   Poista
 6. Niin kaunis työpiste <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä tässä onkin mukava naputella :)

   Poista
 7. Teillä on siellä niin kaunista <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)