28. tammikuuta 2016

NOPEAT SPELTTISÄMPYLÄTTuoreet sämpylät ovat herkkua! Leipävarastomme pääsivät ehtymään viime viikolla, joten sain hyvän syyn leipoa pariin otteeseen. Kauppaan meiltä on matkaa 20 kilometriä, joten kovin montaa kertaa viikossa siellä ei viitsi piipahtaa. Niinpä olenkin pyrkinyt siihen, että kotoa täytyy löytyä aina ainekset leipään ja pullaan. Pullaa tosin harvoin leivon, mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin innostuu!


Suosin nopeita ja helppoja reseptejä. Nämä spelttisämpylät olenkin maininnut täällä ennenkin ja niiden  resepti löytyy tästä. En ole mikään tavallisten vehnäjauhojen ystävä, vaan koitan aina heittää jotain vähän ravitsevampaa sekaan.Täysjyvästä ja erilaisista hiutaleista saa paljon enemmän puhtia päivään!


Nyt toivottelen teille poikkeuksellisesti mukavat viikonloput näin torstaina, sillä me suuntaamme pitkän viikonlopun viettoon. Tavataan täällä taas ensiviikolla! Muistakaahan käydä sillä välin osallistumassa sisustusjulisteen arvontaan tästä!6 kommenttia:

 1. Näyttää tosi herkulliselta :) eivät voi olla kun hyviä :) täytyypä joskua kokeilla :) sämpylät suurta herkkua täällä :)

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Oi, mitkä herkut, niin sämpylät kuin kuvatkin <3 Oikein ihanaa vapaata viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Näyttävät todella herkullisilta! En ole ikinä tehnyt tai maistanut ja voisikin joku päivä kokeilla :)!

  Oikein mukavaa perjantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Peltisämpylät ovat vaan niin ihanan helppoja!

   Poista

Kiitos kommentista! :)