7. tammikuuta 2016

KESKENERÄISYYS
Tänään on ollut vietävän huono päivä. Vapaapäivä remppausta varten. Miten joka huone voi olla parin lattian rempan takia hujan hajan? Matot olen pölyn ja lian pelossa käärinyt kokonaan pois ja nyt täytyy tuijottaa olohuoneen, sekä keittiön paljasta muovimattoa. Juuri nyt joka ikinen väärän värinen lista ja raot ärsyttävät, eikä tunnetta helpota yhtään se, että niitä joutuu tuijottelemaan ajan x verran. Normaalisti sitä osaa keskittyä niihin hyviin kohtiin ja tulevan visiointiin. Tänään en onnistu siinä.


Onneksi otin nämä postauksen muutamat seesteiset kuvat juuri ennen kuin talomme muuttui kaaokseksi. Näiden kuvien voimalla pötkitään eteen päin. Huomenna vaihdetaan pariksi päiväksi maisemaa, enkä tällä kertaa lähde kotoa ollenkaan haikein mielin.


Toivottavasti tilaamani sisustusjutut tulevat ensi viikolla, lattiaremppa olisi ohi ja pääsisin luutuamaan ja järjestelemään. Pääsisimme sitten miettimään seuraavaa eteisten sisustusvaihetta! Yleensä koitan pitää valitukset blogista pois, mutta hei... eiköhän pieni ärsytys kuulu jokaisen elämään joskus.18 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Huh. Tiedän niin tuon tunteen keskeneräisen rempan keskellä. Se ärsytys uskee kai väkisinkin jossain vaiheessa. Aikoinaan kuukausi keittiöremppaa sai kyllä hermot kiristyyn muutamaan otteeseen :) Mutta onneksi lopputulos palkitsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sen on kyllä huomannut, että aina jossain vaiheessa ärsytys iskee, vaikka muuten intoa puhkuisikin :D Ja todellakin lopputulos palkitsee!

   Poista
 2. Tiedän niin tuon tunteen :/ Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Niitä tarvitaan :)

   Poista
 3. Välillä on hyvä purkaa :) ei se aina ole hyvä päivä :) mutta varmasti huominen on paljon parempi <3

  Todella kauniita ja rauhallisia kuvia <3

  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Pieni purkaus helpottikin vähän ja ilta sujuikin jo paljon sutjakammin :) Kiitos tsempeistä <3

   Poista
 4. Ihanat kuvat <3 Välillä on sellaisia päiviä, tsemppiä remppaan, lopputulos palkitsee aivan varmasti. Tiedän tuon tunteen, ärsyynnyn itse helposti kaaoksesta ja nostan todellakin hattua kaikille vuosia rempan keskellä asuvia, en tiedä olisiko minusta siihen vaikka useasti vanhasta talosta haaveilenkin :) Mukavaa maisemanvaihdosta, nauttikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ahdistun ja ärsyynnyn kaaoksesta myös. Rakastan sitä tunnetta kun kaikki on pääosiltaan paikoillaan edes jonkunlaisessa harmoniassa :) Lopputulos kuitenkin palkitsee ja onhan tämä koko ajan edistystä. Meillä tuleekin olemaan vielä vuosien projekti edessä, mutta toisaalta minusta on ihana tehdä kodistamme hiljalleen meidän näköinen. Vanhassa talossa on kyllä oma tunnelmansa <3
   Kiitos <3

   Poista
 5. Hei tsemppiä kovasti.<3 tiedän tunteen. Kyllä blogiinkin saa välillä laittaa ärsytyksestä. ;) Hyvä, että pääset vaihtaan maisemaa niin saat nauttia muusta kuin rempasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä <3 Kyllä se on välillä hyvä purkaa :D Sen jälkeen jaksaa taas suunnata ajatuksia positiivisempaan suuntaan!

   Poista
 6. Voimaannuttavia valokuvia kerrassaan taas! Kyllä saa valittaa, sehän on elämää! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tosiaan näissä kuvissa oli sitä rauhaa, jota kaipasin :)
   Joskus ärsyttää ja tosiaan se on vain elämää. Blogia olen pyrkinyt pitämään paikkana, johon kerään niitä "päivän positiivisia" tai kauniita hetkiä. Nyt tuntui luontevalta kirjoittaa muutakin. Vaihtelu virkistää ja eipähän mene meno liian tasapaksuksi :D

   Poista
 7. Upeat kuvat <3 ! Välillä on huonoja hetkiä ja niistä saa todellakin puhua ja oikeastaan täytyykin! Yleensä puhumalla asiat auki olokin helpottaa :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Totta! Joskus on virkistävää avautua :)

   Poista
 8. Voi mikä blogi♡ Tämä oli oikein löytö :D liityin heti lukijaksi. Tervetuloa vastavierailulle minun blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, että pidät <3 Lämpimästi tervetuloa seuramaan! Käväisinkin kurkistamassa blogissasi :)

   Poista
 9. Ihan samanlaisia tuntemuksia on käyty läpi täälläkin. Jäin miettimään keskeneräisyyden sietämistä laajemminkin elämässä ja pohdiskelin asiaa omassakin blogissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että postaus herätti ajatuksia. Kävinkin lukemassa juttusi ja se herätti kyllä lisää ajatuksia aiheen tiimoilta :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)