5. tammikuuta 2016

IHANA LAHJA

Oi näitä ihania pakkaspäiviä! Aamulla taivaanranta punertaa ja pakkanen kiristyy. Sisällä hipsitään villasukat jalassa. Yksi odotetuimmista joululahjoista olikin mummun kutomat lämpöiset villasukat. Nyt me voidaan pukeutua pikkuneidin kanssa vieläpä samanlaisiin <3 Naperon versiossa oli jarrut pohjassa, jotta sopivat sisäkäyttöön. Itse vilukissana nukunkin villasukat jalassa, joten uudet parit ovat aina tervetulleita :) Kovalla käytöllä ovat! Omista sukistani sain oikein käyttökuvat kun siskoni innostui tarttumaan kameraan. Kiitos!

Meillä on tällä viikolla toden totta lähtenyt jo arki käyntiin. Joulu ja lomafiilis ovat jääneet taakse. Pyykkikone laulaa ja imuri hyrrää. Kohta viimeisetkin joulun pölyt on pyyhitty pois, eikä tänä vuonna kuusenkaan pois vieminen tuntunut yhtään haikealta. Eniten nautin kuitenkin normaaliin arkiruokaan palaamisesta. Joulun ajan herkut ovat hyviä, mutta myönnettäköön, että kevyemmälle linjalle palaaminen on jo paikallaan! Kummasti vain energiaakin tuntuu olevan enemmän kun sokeriset herkut ovat jääneet pois ja jouluruoat vaihtuneet taas tavalliseen sapuskaan  :)Joko teillä on joulu siivottu kokonaan pois?
11 kommenttia:

 1. Villasukat! <3 Aivan ihanat sukat olette saaneet! :-)
  Tänne tuli tänä vuonna säärystimet ( odotetut ), ennen joulua sain jo uudet sukat :-)

  Villasukat jalassa on ihana nukkua, vaikka ennen en osannut ajatellekaan :-) Nyt se on ihan vakio :-)

  Kaunista pakkaspäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ennen voinut kuvitellakkaan nukkavani ylipäätään sukat jalassa. On kuitenkin tullut huomattua, että sitä nukkuu paremmin kun jalkoja ei palele :)

   Kiitos <3

   Poista
 2. Aivan ihanat villasukat, villasukat ovat parhaita ja meillä myös joka päivä käytössä. Kuulun myös niihin jotka nukkuu ne välillä jalassa :) Niin ikävä omaa mummia ja hänen kutomia villasukkia, onneksi miehen mummi jaksaa niitä meille vielä kutoa <3 Täällä otan parhaillaan alas ikkunatähtiä jotka olivat meillä ne viimeiset rippeet joulusta. Juuri ikuistin myös ihanan talviauringon säteitä keittiössä :) Mukavaa pakkaspäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat säteet olitkin saanut taltioitua <3 Aurinko on niin ihana näky, vaikka siitä niin pienen hetken saakin nauttia näin keskellä talvea.

   Poista
 3. Todella kauniit sukat! Mäkin sain villikset joululahjaks ja olin myös odottanut niitä! Jee!!

  Meilläkin alkaa kunnon arki ensi viikolla ja tämän viikon saa vielä levähtää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukat on vaan ihania <3 Voi kun osaisi ja ennen kaikkea viitsisi itsekin kutoa!
   Ihanaa lomaviikkoa teille! <3 Meilläkin starttaa huomenna parin päivän vapaa. Jee!

   Poista
 4. Niin kauniit sukat teillä molemmilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Aivan ihanat kyllä ovat! Ja kiva kun pikkuneitikin voi nyt jarrujen ansiosta tepastella sisällä villikset jalassa <3

   Poista
 5. Voi miten ihanat villasukat <3 kyllä se vaan se arki ja tavallinen ruoka on hyvää, ei sitä herkuttelua kauaa jaksa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö <3 Joo kyllä se arki vaan kummasti maistuu aina leppoisan menon ja herkuttelun jälkeen!

   Poista
 6. Voi että miten ihanat sukat niin Sinulla kuin pienelläkin :) Haluaisin itsellenikin polven korkuiset, täytyypä mummolle vinkata kun itse en osaa neuloa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)