17. joulukuuta 2015

PAKETOINTIA JA TALVEN TAIKAA
Ulkona on satumainen talvimaisema nyt kun kaikki on peittynyt lumeen ja kuuraan. Eilen näkymän kruunasivat lumihiutaleet, jotka leijailivat kauniisti hiljalleen maahan. Inspiraatio iski. Oli täydellinen hetki laittaa joululaulut soimaan ja keskittyä jouluisten otosten kuvaamiseen. Ja voi kuinka aika kiitääkään kun ottaa kameran käteen!

Kuviin eksyi kasa paketteja ja vaikka mitä muuta mukavaa. Suurin osa lahjoista on nyt paketoitu ja enää muutama nimi pitäisi raapustaa kortteihin. Viime vuonna käytin paketoinnissa valkoista paperia ja sellofaania, sekä mustaa narua ja pakettikortteja. Tänä vuonna halusin lisäksi jotain muuta. Niinpä tilasin ihanasta Oi paketti!-nettipuodista muutaman lahjapaperirullan ja naruja. Tämän vuoden värit ovat valkoinen, kulta, sekä rusehtava sävy juuttinarusta ja harlekiinikuvioisesta paperista. Samoja sävyjä voi vallan mainiosti käyttää myös joulun jälkeen!

Tutut askartelumassasta tehdyt koristeet, pääsivät kaunistamaan muutamaa lahjaa pakettikortteina. Jos kaipaat vielä ohjetta, se löytyy täältä: Ensimmäiset kuusenkoristeet. Kuten ilmi on käynyt, ne ovat paljon muutakin kuin kuusenkoristeita. Muutaman käärön päälle sujautin vielä pari havua. Kävyt olisivat myös kauniita! Luonnonmateriaalit ovat ehdottomia suosikkejani kaikenlaisessa koristelussa.

Nyt lienee viisainta jatkaa jouluaskareita, sillä huomisesta lähtien riittää taas menoja!Mukavaa iltaa!

8 kommenttia:

 1. Voi i h a n u u s näitä kuvia <3 Ja niin upeita paketteja :-) Ei voi kun ihailla ja ihailla :-) Todella kauniita! <3

  Täällä oli aamu myös kaunis, pienen pieni lumi peite, mutta nyt muutaman tunnin vesisateen jälkeen se on vain kaunis muisto.

  Mukavaa iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3 Lämmittävät kyllä mieltä :)

   Poista
 2. Oi, ihanuus miten kauniita paketteja ja tunnelmallisia kuvia <3 Minäkin käärin tänä vuonna paketit samoihin sävyihin, valkoista ja kultaa. Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis <3 Niin ihastuttavia värejä :)

   Poista
 3. Voi että mitä paketteja! Mä käytän just niitä maailman värikkäimpiä ja jouluisimpia papereita :))! Hahah! Hirveitähän ne on ja joka vuosi sanon, ettei enää ikinä ...anddd here we go again :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta ei ne nyt niin hirveitä ole :D Minulla on vaan joku ähky kunnon joulupapereista. Tänä vuonna kuitenkin meinasin siirtyä punaiseen väriin...

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Kun itsekin vielä ehtisi tässä paketointihommiin... :) Oikein mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onhan tässä vielä monta päivää jouluun :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)