28. lokakuuta 2015

PULLAN TUOKSUA KEITTIÖSSÄ


Näin syksyn tullen on ihana touhuta keittiössä. En ole pitkään aikaan leiponut mitään. Eilen tuli kuitenkin sellainen olo, että nyt pitää päästä pullan paistoon. Tuoreen korvapuustin tuoksu ja kahvinkeittimen porina ovat vastustamaton yhdistelmä. Siitä tulee niin kotoisa ja mukava tunnelma!


Kuin pisteeksi iin päälle, postilaatikkoon oli pudonnut pari kuvastoa selattavaksi. Kyllä! Minä pidän kuvastojen pläräilystä kahvikupposen kanssa. Siinä on aivan eri tunnelma, kuin nettikauppojen valikoiman katselussa.


Edellisestä puustien leivonnasta on muuten niin pitkä aika, etten muistanutkaan kuinka herkulliselta ne tuoreena maistuvat! Laitoin pikaisesti maistelujen jälkeen loput pakkaseen, jotta pullat olisivat mahdollisimman pehmoisia vielä sulatuksenkin jälkeen. Melkein kuin tuoreita hieman lämmitettynä! Nyt on vierasvarat taas kunnossa joksikin aikaa. Tänään saankin erään ystävän kyläilemään, joten ei kun pannu porisemaan ja kahvileipää pöytään! Siinä kelpaa taas maailmaa hieman parantaa.


Ihanaa päivää!

12 kommenttia:

 1. Niin tunnelmalliset kuvat <3 En ole itsekään pitkään aikaan leiponut korvapuusteja, nyt tekisi kovasti mieli leipoa näiden sinun ihanien kuvien myötä. Täytyy kyllä joku päivä leipoa sillä pakkanenkin on tyhjä vierasvarasta :) Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Leipominen on mukavaa, vaikkakin pullien teko on aikaa vievää puuhaa. Siksi niitä varmaan niin harvoin tulee nykyään tehtyä :)

   Poista
 2. Todella kauniit kuvat :))! Mä en tietkö ole ikinä onnistunut korvapuustien leipomisessa :) Apua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On se vissiin oma taiteenlajinsa :) Ei munkaan puustit mitään virheetömiä olleet :D Tosin maku oli oli kohdillaan ja se lienee tärkeintä :)

   Poista
 3. Voi namski näitä herkullisia kuvia :) aivan tosi nam :) pullaa on pitänyt alkaa leipomaan täälläkin kerran jos toisen :) täytyy nyt ottaa niskasta kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Leipominen on välillä mukavaa ja rentouttavaa puuhaa :)

   Poista
 4. Nam, tuoreet pullat on niin parhaita!

  VastaaPoista
 5. Oi että miten herkullisen näköisiä pullia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen hyviä tulikin. Kokeilin vähän soveltaa taikinan kanssa ja sehän toimi! :)

   Poista
 6. Hi Jenna, i love your blog ,, you have a new follower
  Angelica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Angelica! Warmly welcome to follow my blog!

   Poista

Kiitos kommentista! :)