11. kesäkuuta 2015

HERKKÄÄ
Siirrytään tänään sisätiloihin. Ulkona tuulee niin kymästi, että sormet jäätyvät pihatöissä. Hrrr... Olohuonetta kaunistaa nyt yksi ihanista pelargonioistani. Herkkä hempeän vaaleanpunainen pelakuu. Kukkavarsia on paljon! Hiljalleen suloiset nuput aukeavat ja edessä on varmasti ihana kukkaloisto. Loput neljä kaveria istutin takapihan portaiden vierelle isohkoon kukkalaatikkoon. Kuvia luvassa kun kukinta alkaa! Kylmä ilma hidastaa selvästi tänä vuonna kasvua ja kukintoja.

Sisustaminen ei ole mahtunut ajatuksiini moneen viikkoon. Ei. Nyt ei ole vain yksinkertaisesti aikaa pohtia seuraavaa liikettä sisätilojen suhteen. Kesä (kylmä, mutta kesä kuitenkin!) vetää ulos ja "pieni" perennaprojektini on edelleen työn alla. Pakon edestä sisällä ollessa mieleen hiipivät vain ah niin ihanat pionit ja liljat :D Seuraavaksi löydänkin itseni kahvikupin kanssa selailemasta kuvia ja suunnittelemasta seuraavaa kukkapenkkiä. Selvä puutarhapistos iskenyt! Toisekseen lähestyvä töihin paluu on mielessä. Jännitävää miten onnistuu 1 vuotiaan hoitamisen, töiden, harrastusten, koti- ja pihatöiden yhdistäminen :D Voi olla yhdellä naisella sitten kädet täynnä! Entistä enemmän. Mutta ei se mitään. Organisointikysymys ja vaatii joustoa vähän jokaiselta.


Toivotaan vähemmän tuulista ja enemmän aurinkoista viikonloppua! Meillä on silloin pikkuneidin kanssa mukavaa menoa :)

Kivaa päivän jatkoa!


14 kommenttia:

 1. Kiirettä pitää täälläkin ja ois niin paljon tekemistä, mutta kaikkea ei ehdi!! Nooh, yksi asia kerrallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se täytyy tehdä :) Turha stressi pois.

   Poista
 2. Ihanat pelargoniat, niin täydellisessä sävyssä <3 tuo on oikea vaaleanpuna sävy :) kaunista kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nämä olivat kyllä kauniin sävyisiä :) Voi kun olisivat pian täydessä kukassa!

   Poista
 3. Täällä on tullut ahdistus tavaraan. Tori.fi on kätevä. Tv-taso myyty pois niin saadaan tv seinälle tilaa tuomaan. Pohdinnassa jos myisi olohuoneen pöydänkin. Etsinnässä kiva pieni sivupöytä. Ihanan avaraa, tykkään!
  Parveke sisustettu kesää varten, kukat valmiina mutta tosiaan miksi näin viileää kesäkuussa. Kaipaan lämpimiä kesäiltoja ja aurinkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään avarasta kovasti :) Liika tavara ahdistaa.
   Voi lämpöä jo kyllä kaivataan! Jospa juhannuksen jälkeen...

   Poista
 4. Kyllä tämä kylmä kesä koettelee nyt meitä, ihmisiä ja kasveja.. Onneksi näitä ihanuuksia voi tuoda sisällekin :-) Kaunis pelakuu ♡

  VastaaPoista
 5. Pelargoniat ihastuttavat aina! <3

  VastaaPoista
 6. Oi, nuo kukat ovat upeat! Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 7. Kaunis kukka, herkkä tosiaankin :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)