15. toukokuuta 2015

SININEN PETAUS JA KUKKAUNELMIA

Puhtaiden petivaatteiden tuoksu on vastustamaton! Viimeisteltiin eräs päivä tässä pikkuneidin kanssa makkarin vähän perusteellisempi kevätsiivous. Huone kerrallaan. Se on osoittautunut oivaksi taktiikaksi.


Sadepäivien aikana ei ole tullut valokuvattua ollenkaan. On ollut todella pimeää. Sisällä vietetyt päivät olen kuitenkin käyttänyt hyödyksi. Innostuin viimein suunnittelemaan ensimmäistä omaa perennapenkkiä takapihalle. Lajit on nyt valittu. Seuraavaksi jännitetään onko kaikkia astiataimia saatavilla! Yllättävän paljon sain uhrattua aikaa penkin suunnitteluun, mutta eikös se hyvin suunniteltu ole puoliksi tehty? 


Tänään nautimme pitkästä aikaa kunnon auringonpaisteesta. Suunnitelmissa on siis lähteä ulos pihan kimppuun. Pari sairasta marjapensaan oksaa odottaisi leikkausta ja nykyisissä kukkapenkeissä olisi ruohimista. Taisi niitä haravoitavia lehtiäkin vielä löytyä vähän pihan perältä pikku läntti...


Ihanaa päivää!

12 kommenttia:

 1. Ihanan valoisia näät sun kuvat aina <3 mukavaa viikonloppua teille. :)

  VastaaPoista
 2. Oi tuota ihanaa makkaria <3 ja näitä kuvia... :)

  Oikein ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis ja raikas makuuhuone <3

  VastaaPoista
 4. Kaunista <3 Aurinkoista viikonloppua sinne, jospa meillekin jossain välissä taas paistaisi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Sinne myös ihanaa viikonloppua ja auringonpaistetta!

   Poista
 5. Ihanan näköistä! Ja mahtavaa, että teet oman perennapenkin. Itsekin haaveilen erilaisista kukkapenkeistä, mutta jotenkin vaan en saa aikaiseksi. Kivat viikonloput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsetehdystä penkistä olen haaveillut pitkään. Vidoin kesäkuussa pääsen toteuttamaan! Siitä tulen kirjoittamaan vähän tänne bloginkin puolelle :)

   Poista
 6. Kaunista :). Puhtaat lakanat ovat tosiaan parhautta <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)