16. toukokuuta 2015

OKSASAVOTTA JA LÄTTYKESTIT

Eiliset "pihatreenit" menivät todella perille. Yön jomotti kaikkia lihaksia ja tänään reidet ovat huutaneet hoosiannaa joka kerta kun yrittää istua tai kyykistyä. Pihahommathan käy salitreenistä! Ainakin tällaiselle peruskuntonsa menettäneelle. Eiköhän ne lihakset sieltä takaisin tule ja töihin palatessa jaksaa taas ahertaa.


Mainitsemani muutaman sairaan oksan leikkaaminen laajentui koko päivän oksasavotaksi. Anopin innoittamana uskalsin viimein napsia marjapensaat kunnolla kuntoon. Oikein perusteellisen nuorennus- / uudistusleikkauksen ansiosta puskat ovat varsin hyvän näköisiä nyt.


Tällaisia kuormia syntyi tänään enemmän kuin neljä ja vielä on kärrättävää oksaa! Ja nyt joku miettii jäikö meille pensaita ollenkaan :D Hurjalta näyttää, mutta siellä nuo noin parikymmentä marjalähdettä edelleen töröttää. 


Tein jossain välissä lättytaikinan turpoamaan ja illalla ulkohommien päätteeksi oli mukava palkita itsensä lättykesteillä. Tuoreita mansikoita, hilloa ja kermavaahtoa päälle! Nams!


Mukavaa viikonloppua!


(Pahoittelut likaisista kottikärryistä kuvassa :D Sattui lantakottarit olemaan vapaana, joten niillä mentiin. Ehkä minun pitäisi hankkia itselleni omat vaaleanpunaiset kottarit pihahommiin...)

8 kommenttia:

 1. Hieno tekemisen meininki! Ja mikä palkinto, plättyjä! :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä otan kaiken irti tästä kun jaksaa taas tehdä normaalisti :D Ja pääse pihahommiin <3

   Poista
 2. Letut kruunaa päivän <3

  Ihanat tunnelmalliset kuvat :) <3

  VastaaPoista
 3. Lettukestit ovat parhaita :))

  VastaaPoista
 4. Oi, miten paljon oksia ja mikä valtava määrä marjapensaita teillä on. Ihanaa kun saa sitten paljon marjoja mehustamiseen ym.

  Meidän omat puskat ovat niin pieniä, mutta onneksi miehen mummolla ja isällä on paljon vanhoja ja kunnon satoa antavia puskia :)

  Ihanaa ja toivottavasti myös aurinkoista sunnuntaita sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pensaita on kyllä paljon. Onhan niissä sitten työtäkin, mutta toisaalta pidän pihahommista :)

   Kiitos <3 Aurinko paistaa juuri nyt kauniisti :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)