20. toukokuuta 2015

HIRNAHDUKSIA VAUVAN HUONEESSAIhana ilta-aurinko innosti minut kuvaamaan jälleen sisätiloissa. Kurkistetaanpa siis vauvan huoneeseen pitkästä aikaa. Vapun aikoihin tein ihanan löydön paikallisesta antiikkiliikkeestä. Tai oikeastaan pikkuneidin mummu teki löydön ja itse innostuin siitä niin, että hankin sen koristeeksi pikkuisen huoneeseen.


Tämä puinen hevonen on äärimmäisen viehättävä ja sopii huoneen tyyliin mielestäni saumattomasti! Se myös jatkaa heppa -teemaa yhdessä hoitopöydän yllä olevan hevostaulun kanssa.


Heppa-aiheesta saadaankin kätevä aasinsilta taustalla näkyvään tapettiin. Leikkihuoneen tapetti on ollut melkoinen kysymysmerkki. Hankin sen jo ennen pikkuneidin syntymää. Rullien kotiutuessa en ollut oikein tyytyväinen väriin. Nyt kun ne viimein talvella laitettiin seinälle, olen alkanut tykästyä näkemääni. Sävy sopii vanhan puutalon tunnelmaan. Tätä tapettia on vain yhdellä seinällä ja muualta löytyy aavistuksen kellertävän valkoista maalia. Ehkä valinta ei sittenkään ollut täysi huti.Aurinkoa viikkoonne!Meillä sataa ja paistaa nyt vuorotellen. Eikös se ole tulevan kesän merkki!


16 kommenttia:

 1. Näyttää todella kauniilta <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Tämä oli hauska löytö :) Ei tule ihan joka kaupassa vastaan.

   Poista
 3. Niin kaunis huone ja sisustus <3

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus mikä kammari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kammaripa hyvinkin :) Hiljalleen hioutuu täällä sisustus. Kiitos <3

   Poista
 5. K a u n i s t a <3 ihana löytö ja varmasti kulkee matkassa pitkään :) tuollaiset ovat aarteita, niissä on niin tunne arvoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämä oli kyllä sellainen kaveri, ettei varmasti tule heti vastaavaa kaupassa nokan eteen.

   Poista
 6. Voi miten symppis heppa, ja niin harmoninen tunnelma pikkuisen huoneessa <3 Ja miten kaunis kuva itse bloggaajasta tuolla sivulla! <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista Minna <3

   Poista
 7. Tapetti on oikein kaunis sävyltään ja voi nuo pikkutyttöjen naulakot on aina niin söpöjä! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)