19. maaliskuuta 2015

UUSI TASO


Taas homma etenee. Ei nyt innostuta liikaa sillä kyse ei ole suinkaan uudesta keittiön tasosta. Ihana isäntä otti ja vaihtoi eräänä iltana pieneen astiakaappiin puisen kannen päälle. Kerroin eilen, että meidän kotona häiritsevät tällä hetkellä eniten keittiön ruokailuryhmän ja tämän kaapin väri. Nyt muutostyöt ovat vihdoin startanneet!


Todella vaalea puupinta on yllättävän kivan näköinen! M e l k e i n  tekisi mieli jättää se näin. Vetimiksi saattaa tulla leikkihuoneen kaapisto -projektista ylijääneet kappaleet. Ehkä ne pääsevät koristamaan tätä huonekalua maalaamisen jälkeen.

Kaapin alkuperäisen ulkonäön on voinut bongata instagramista. Sinne tulee muutenkin välillä laitettua sellaisia kuvia, joita täällä blogin puolella ei ole. Esimerkiksi eilen vilahdin itsekin kuvassa ja täytyy sanoa, että tuli hieman teini olo kun yritin osuttaa itseäni kuvaan. Vai kuuluuko se tähän päivään? Olenko kenties jäänyt junasta jälkeen jo aikapäiviä sitten? Toisaalta olisi varmaan mukava jos blogissa näkyisi edes joskus itse bloggaaja. Vai mitä mieltä olette?


Näiden mietintöjen siivittämänä toivottelen teille mukavaa torstaita!


Meidän pikkuneidillä on tänään eka hammaslääkäri. Hui!

14 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää kuten aina ♥

  Itse tykkään, että blogilla on kasvot, mutta ymmärrän heitäkin jotka pysyttelevät anonyymeinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Minusta on myös kiva lukea blogeja, joilla on kasvot. Toisaalta taas luen yhtä innolla muutamia anonyymejä blogeja.

   Poista
 2. Huippu juttuja :) tuollaiset muutokset on <3 vaalea puu näyttää oikein hyvältä :)

  Tsemppiä hammaslääkärin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 DIY- ja tuunausjutut on kyllä kivoja!

   Siinä minulla onkin ihmettelemistä miten 8kk ikäinen vilivilpertti saadaan pysymään paikoillaan :D

   Poista
 3. Kauniit kuvat :) kaapista tulee varmasti hieno. Itse olen myös alkanut enemmän ja enemmän tykkäämään vaaleasta puupinnasta.

  Aurinkoista päivää ja toivottavasti hammaslääkärissä menee hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yllättävää kyllä vaalea puupinta on tosi kivan näköinen.

   Mielenkiintoista kyllä mennä 8kk ikäisen kanssa hammaslääkäriin. Mitähän lie hän tykkää siitä hommasta...

   Poista
 4. Vaalea puupinta on kyllä kaunis! <3 Itse tykkään siitä, että blogilla on kasvot. Se tuo blogille toisen ulottuvuuden, pääsee yhdellä tavalla paremmin kiinni bloggaajaan :) Mutta välttämätöntä se ei ole, kun bloggaajan oppii tuntemaan kirjoitusten tai kommenttien perusteella. Mä olen kans tosi huono ottamaan itsestä kuvia. Yleensä joku lapsista on kuvassa mukana, niin on helpompi ja luonnollisempi poseerata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Toisten näkökantoja eri asioihin on mielenkiintoista lukea :) Itselläni on ollut tarkoitus kyllä laittaa kuva itsestäkin, sillä omalla naamalla sitä on ollut instassakin alusta alkaen. Onhan se totta, että se luo tavallaan uuden ulottuvuuden. Siinä kuvaamisessa on vaan opettelua.

   Poista
 5. Vaalea puu on kyllä kaunista, ja ehkä jossainmäärin trendikästäkin tänäpäivänä :-) Tsemppiä hamppilääkäriin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaalea puu tosiaan on trendikästä. Silmiini osui vasta sisustuslehti parin vuoden takaa. Siinä jo toitotettiin vaalean puun ajattomuutta ja trendikkyyttä. Kiitos tsempeistä!

   Poista
 6. Varmasti tulee hieno kaappi! Omasta mielestä on tosi mukavaa jos blogissa välillä vilahtelee se itse Kirjoittaja :)Toisaalta taas jokaisella on oma tyylinsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta. Jokaisella on oma tyylinsä. Mielestäni ns. anonyymi blogi voi olla aivan yhtä hyvä kuin omilla kasvoilla oleva. Itse aion pitää blogia omalla naamalla kun saisi ensin opeteltua ottamaan sellaisia kuvia. Se vain tuntuu sopivan blogini henkeen. Mutta edelleen painopiste tulee kyllä olemaan muualla kuin ihmiskuvissa. Mukava kun toit näkökantasi esiin :) Kiitos siitä!

   Poista

Kiitos kommentista! :)