20. maaliskuuta 2015

MAKUUHUONEEN UUDET VERHOT
Nyt päästään asiaan. Makuuhuoneessa alkaa olla uudet jutut paikoillaan! Päädyimme laittamaan laskosverhot. Edellisissä verhoissa ei itsessään ollut mitään vikaa. Pikkuneidin myötä sänky on pitänyt siirtää aivan kiinni seinään ja toinen verho litistyi ikävästi väliin. Toisekseen napero on innostunut nykkimään verhoja. Käytännöllisin ratkaisu oli tämä. Huone tuntuu nyt jotenkin raikkaammalta näin.


Suoraan sanottuna en oikein pidä verhoista ikkunoissa. Valon määrä on yksinkertaisesti suurempi ilman. Ilme on niin paljon keveämpi. Olen ehdottomasti enemmän sisustusasioissa karsia luonteeltani. Mahdollisimman vähän tavaraa esillä. Tietysti käytännöllisyyden ja kodikkuuden säilyttäminen asettavat rajoja. Koitan tasapainotella vähäisen tavaran ja kodikkaan ilmeen välimaastossa. Nämä ovat niin makuasioita. 


Nyt tekisi mieli laittaa tätä samaa laskosverhoa muihinkin huoneisiin. Katsotaan.


Koska saimme ihanasti tsemppejä pikkuneidin eiliseen hammaslääkäriin, niin kerrottakoon, että se meni tosi hienosti. Äitikin sai kehuja ja tiedättekös, se tuntuu joskus varsin kivalta!


Hyvää viikonloppua!

Minnekäs se viikko taas hujahti?

16 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään laskosverhoista ja varsinkin sellaisista kuultavista, joista valo pääsee läpi :D Itsekin voisin kesällä repiä kaikki verhot ikkunoista ja syksyllä ennen talventuloa sitten sujauttaa ne takaisin paikoilleen :)

  Mukavaa perjantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juuri sellainen ♡ Meillä ei ole keittiössä ollenkaan verhoja. Tai no rullavehot kyllä löytyy :)

   Poista
 2. Todella kauniit verhot <3 sopii niin täydellisesti tyyliin :) niin kaunista <3

  Täällä on menty syksystä asti kanssa ilman verhoja, ollut ihan mahtavaa :) nyt varmaan pitää kyllä miettiä kesäksi takaisin kun aurinko lämmittää asuntoa niin reippaasti niin josko vähä suojaisi.

  Perjantain iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♡♡
   Meillä on kaikista kuumimmilla kesäkeleillä ronskisti vaan rullaverhoa edessä. Tosin varmasti se verho on kivemman näköinen ikkunan edessä :)

   Poista
 3. Niin kaunis makkari teillä, ihanan raikas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Kyllä se alkaa hiljalleen muovautua oman näköiseksi :)

   Poista
 4. Nappi valinta nuo verhot! Keveät ja raikkaat :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Mukavan raikkaan näköistä :) Laskosverhot tai pitkät sivuverhot ovat ainoat verhovaihtoehdot meilläkin, riippuen tilasta. Keittiön verhot pitäisi uusia mutta on niin hankalan mittainen ikkuna että valmisverhoja ei ole löytänyt sen mittaisena, haluaisin siihen laskosverhot, siinä on tällä hetkellä itsetekemät rullakappa-systeemit :)
  Ihanaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Melko samalla kaavalla täällä mennään. Laskosverhot ovat kyllä ihania :)

   Poista
 6. Laskosverhot on kyllä kivoja! Itse päihkäilen olohuoneen kanssa, kun tarvisi kolme pienempää... Pitkistä verhoista en tykkää kun tekevät jotenkin pienen huoneen raskaan oloiseksi. Pitäsköhän raapaistakin kesäksi verhot kokonaan pois! :-D

  Kehut on kivoja, hyvä sinä, ja pikkuinen! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♡ Verhot pois on kyllä freesi ratkaisu :D
   Meillä ei ole mitenkään valtava olkkari ja pitkät verhot tuntuvat vähän ahdistavalta siellä. Valkoiset rullaverhot vaan löytyy.

   Poista
 7. Niin valoista ja herkän keväistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Makuuhuoneet ovat meillä valoisimmat huoneet.

   Poista
 8. Ihana, kaunis. Itse tykkään laskosverhoista myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Kovasti kyllä tekisi mieli laittaa laskosverhoa muuallekin.

   Poista

Kiitos kommentista! :)