22. helmikuuta 2015

VAIHTOEHTO PERINTEISELLE SUOJARUUKULLE

Sain ystävänpäivänä ihanan valkoisen atsalean. Suojaruukkuja meillä ei ole nimeksikkään, joten oli aika pohtia minkälaisia sitä hankkisi. Tine K Home:n suojaruukut ovat kyllä suosikkejani, mutta niitäkin löytyy vasta yksi. Mihinkäs sitä kukaton olisi ruukkuja tarvinnut?


Olin jo jonkun aikaa suunnitellut pestävien paperipussien hankkimista ja halusin ehdottomasti kokeilla niitä vaihtoehtona tavalliselle suojaruukulle. Tällä viikolla minulle tarjoutui mahdollisuus päästä hypistelemään näitä Uashmaman S-kokoisia pussukuita, sillä olimme Oulussa päin lomaostoksilla. Piipahdinkin aittatorilla ihanassa Lifestylenordic -liikkeessä katsastamassa nämä pussit paikan päällä. 


Vaaleanharmaa oli ehdoton valinta tälle valkoiselle atsalealle. Ihanan pehmeä ja herkkä väriyhdistelmä.


Lisäksi halusin ehdottomasti valkoisen paperipussin, joten molemmat lähtivät matkaani.


Helmililjat olivat puhjenneet kunnolla kukkimaan vapaamme aikana ja nyt olikin mukava päästä siirtämään sekin omaan pussiinsa. Vihreys ja sininen kukinto pääsee paljon paremmin edukseen valkoisen värin kanssa.


Laitoin molempien pussien pohjalle pienet lautaset (KoKo xs-vati halkaisija 10cm) suojaamaan pussia kosteudelta. Atsalea varsinkin täytyy pitää hyvin kosteana ja halusin suojata pussin pohjan, vaikka se onkin pestävä. Helmililjan alle olisi varmasti riittänyt vaikkapa pahvin palanen.

Oletko sinä vielä tutustunut näihin pestäviin Uashmama paperipusseihin?

Sunnuntain kunniaksi ajattelin kokeilla tänään erästä mummon vanhaa ruokareseptiä. Ehkäpä jaan sen tänne teillekin, sillä ainakin mummon tekemänä se on todella maukasta ;)

10 kommenttia:

 1. Täällä on yksi pusseihin hurahtanut :) erilaisia versioita on tullut kukissa käytettyä ja ovatkin ihan suosikkeja :) nuo pussit ovat myös tuttuja :)

  Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pussit on käteviä monenlaisessa säilytyksessä :) Näillekin löytyy paljon käyttötarkoituksia.

   Poista
 2. Uashmaman pussukat on just täyddelisiä kukkien säilytykseen, meilläkin niitä suositaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä yllättävän kivoja :) Ja monikäyttöisiä!

   Poista
 3. Meiltä ei vielä löydy kyseisiä pusseja, vaikka tosi viehättäviä ovatkin! :-) Ihanat kuvat! ♡

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköiset, meillä ei niitä pusseja ole mutta olen niitä monesti kuvissa ihaillut. Vaikuttaa näppärältä noin kukkaruukuksi, itsellä muutamat perus suojaruukut mutta ovat aina väärän kokoisia eikä niin kauniitkaan. Lifestylenordic kuuluu lempparikauppoihini myös, tosin nettiversiona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä yllättävän kivat käytössä ja jos myöhemmin ei ole ruukkukäyttöön tarvetta niin voi siirtää vaikka säilytyspussukoiksi.
   Itsekin olen tilannut myös netistä sieltä :)

   Poista
 5. Kiva idea tuo pussi ruukun suojaksi. Enpä ollut ennen kuullutkaan.

  Helmililja on tosi kaunis valkoisessa pussukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Yllätävän kiva kyllä :) Joskus on mukava kokeilla näitä ei niin perinteisiä ratkaisuja.

   Poista

Kiitos kommentista! :)