17. helmikuuta 2015

PORRASAULAN VANHA KAUNOTAR

Portaiden alla majailee vanha ompelukone. Ihanaa mustaa takorautaa ja kauniita yksityiskohtia. Singer on upea koriste-esine, mutta alunperin halusin sen käyttöön. Vakaa aikomukseni oli hieman rasvata osia ja aloittaa ompelu.Se oli muutamia vuosia sitten. Koneen pitäisi toimia, mutta käyttämättömänä se on ollut. Halusin kokeilla onnistunko ompelemaan sillä nahkaa, mutta koska nahkatyöt jäivät, jäi myös tarve koneen testaamiselle.Joka tapauksessa se on kaunis ja sopii meidän kotiin paremmin kuin hyvin. Vanhat käyttöesineet ja huonekalut viehättävät minua paljon. Vaikka esine olisi itselle uusi, on sen takana tarina, jota uudistuotantona tehty uusvanha esine ei voi saavuttaa. Meidän kodin vanhat esineet ja huonekalut on saatu pääasiassa sukulaisilta tai olleet talossamme jo ennen meitä.Uuden ja vanhan yhdisteleminen luo sisustukseen mielenkiintoa ja kodikkuutta. 

Pidätkö sinä vanhoista esineistä vai hankitko mielummin uutta?

8 kommenttia:

 1. Meillä löytyy kanssa vanha singer :) kone on upotettu piiloon ja toimii sivupöytänä näin :) siihen tarkoitukseen se hankittiinki syksyllä :)

  Uuden ja vanhan yhdistäminen on nimenomaan se juttu <3

  VastaaPoista
 2. Minä olen vintagen ja vanhan tavaran ystävä henkeen ja vereen, jatkuvasti etsimässä jotain ihanaa vanhaa meille kotiin :)
  Aivan ihana blogi sinulla, niin kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhassa tavarassa on kyllä oma viehätysvoimansa.
   Kiitos ja tervetuloa seuraamaan :)

   Poista
 3. Vanhojen esineiden arvostus on vain lisääntynyt iän myötä suvulta perittyjen tavaroiden ansiosta. :) On jotenkin mukava ajatella, että vanhat esineet saavat uuden elämän kodissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti ajateltu ja niinhän se tavallaan meneekin :)

   Poista
 4. Onpas tosi kaunis, ja ihan samaa mieltä tuon uuden ja vanhan yhdistelemisessä sisustuksessa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)