9. helmikuuta 2015

Porrasaulaa ja lankkulattiaa

Porrasaula koki muodonmuutoksen muutama viikko sitten. Se sai runsaasti uutta maalia pintaan. Aiemmin katossa, portaikon takana olevassa seinässä ja portaiden alaosassa oli lakattua puun väristä paneelia. Lisäksi koko aulaa kiersi käsittelemätön puun värinen panelointi ja ovien ympärillä oli jalopuulistat. Kaikki nämä saivat valkoisen värin.


Lattia on tässä tilassa ihastuttava lankkulattia. Mikäs sen parempaa! Lankut ja itse porrasaskelmat ovat vielä maalaamatta, sillä suunnitelmissa on sutia ne yhtä aikaa yläkerran lankkulattioiden kanssa. Siis sitten joskus. 


Valkoisen värin myötä huone kirkastui silmissä! Lattiakin näyttää aavistuksen raikkaammalta vaaleuden keskellä. Ja mikä tärkeintä, enää ei aina  tarvitse sytyttää valoja, sillä aulassa näkee nyt paremmin! Tilassa ei nimittäin ole yhtään ikkunaa, vaan luonnonvaloa tulee lähinnä keittiöstä ja vauvan huoneesta.


Loppuun vielä lista maaleista, joita käytimme.

Katto ja muut lakatut paneelit: Teknos paneelikattomaali, valkoinen (vinkki: keittiön kattoon käytettiin Tikkurilan paneelikattomaalia ja se levittyi paremmin)

Seinien panelointi / ovien listat: Tikkurila Helmi 30 kalustemaali, puolihimmeä, väri listavalkoinen (aivan aavistuksen kellertävä, olisi voinut olla pelkkä valkoinen).

Näiden kuvien myötä toivottelen teille mukavaa alkanutta viikkoa!

Muokattu 10/02/2015: Ennen ja jälkeen kuvat löytyvät Facebookista :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)