18. helmikuuta 2015

LASI LATTEN YSTÄVÄLLE

Kahvia? Kyllä kiitos! Kuulun kahvin ystäviin. Erityisesti latte maistuu. Tärkeintä kuitenkin on, että kaapista löytyy tummapaahtoista kahvia ja maitoa ei myöskään parane päästää loppumaan. No... meillä todellisessa hätätapauksessa voi kipaista suoraan navetalta hakemaan kahvimaidot.Olen saanut jonkun verran kyselyjä näistä ihanista korkeista laseista. Ajattelinkin omistaa yhden postauksen näille laseille ja kahville.Kyseessä on Hobstar Double Old Fashioned -lasista korkeampi versio, Hobstar grogilasi. Sen vetoisuus on riittoisat 473ml. Sopii kylmälle ja kuumalle juomalle. Isännän mukaan se on maljakko ;) Ja miksipäs ei sitä voisi maljakkonakin käyttää! Monipuolisuus on tämän lasin vahvuus.Meille kaivattiin kipeästi suuria juomalaseja pienien Iittalan Kartio- ja Verna -lasien rinnalle. Enkä itse laita pahakseni, että näistä komistuksista voi siemailla sen lattenkin tai ihan minkä vaan kuuman juoman.

Lasit olen hankkinut Cilla's verkkokaupasta.

Oletko sinä kahvin ystävä?

Nautinnollisia kahvihetkiä!

10 kommenttia:

 1. Voi kun kauniit lasit ja kuvat! ♡ :-) Kyllähän kahvi on hyvää... :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Joo ilman ei pärjää :)

   Poista
 2. Ihanat lasit ja herkullisen näköinen kahvi kuvissa :) Meillä appiukkoni mielestä meidän arabian 24h sarjan kahvikupit ovat "pesuvateja" ... :) eli olen oppinut ettei hänelle kannata tarjota kahvia niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minun isoisä sanoo kahvimukejamme aiv pöntöiksi. Valitettavasti meiltä ei edes löydy muumimukia pienempää kuppia :)

   Poista
 3. Ihanan blogin löysin Stella Vaniljan kautta <3 Jään ehdottomasti seurailemaan! Kiva hypätä mukaan näin alussa! Minä, kun tykkään selailla blogin postit alkuun asti ja nyt se kävi nopsaan :)

  Minä opin juomaan kahvia viime kesänä, vaikka en uskonut koskaan tulevani kahvin ystäväksi :D Kiitos viimeisen opiskeluvuoden, jolloin ilman kahvia ei enää herää :D Kapselikeittimellä valmistuu aamuisin latte tai au lait :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa blogin pariin! :) Mukava, että löysit tänne.

   Varmasti hyvät aamukahvit tulee!
   Minä en kyllä työaamuina selviäisi navettaan ilman kahvia :D Opiskeluaikoina kahvia kului kyllä myös :) Nyt äitiyslomalla on saanut nauttia kahvit vähän myöhemmin.

   Poista
 4. Nuo ovat ihania! :-) Meillä on ne "peruskokoiset"?!? :-) Ja on ollut kovassa käytössä vaikka pitkään piti miettiä ostanko :-)

  Todella kauniit ja tunnelmalliset kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Eivätkö olekin :) Meillä ei niitä normikokoisia löydy, mutta olen kyllä harkinnut niiden laittaimista. Muuten kun löytyy enimmäkseen jalallisia laseja meiltä

   Poista
 5. Vaikka olenkin teenjuoja, aamuisin täytyy kuitenkin saada kupillinen kahvia. Tummaa paahtoa ehdottomasti, ja lähes saman verran maitoa päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun aamukahvi valmistuu samalla "reseptillä" :) Hyvä aloitus päivälle.

   Poista

Kiitos kommentista! :)