30. tammikuuta 2015

Ensimmäinen

Enemmän kuvia. Enemmän tekstiä. Jakamisen ilo. Hyvän mielen paikka. Näiden ajatuksien siivittämänä valokuvailut ja sisustelut laajentuivat instagramista blogiin.

Kotimme on 50-luvun puutalo, jota on laajennettu 70-luvulla. Pintaremontoimme tiloja hiljalleen ja yläkerta tehdään sisäpuolelta kokonaan uusiksi vähäisen eristyksen vuoksi. Vaikka blogi painottuu visuaalisesti viehättäviin asioihin, on tarkoitus myös välillä kurkkailla remppajuttujen puolelle. Jo pelkkien pintojen maalaaminen on saanut aikaan uskomattoman suuria muutoksia!

Jokaisen huoneen sisustaminen on tällä hetkellä jossain määrin kesken. Puuttuvia huonekaluja, maalausprojekteja, mattopulmia, taulut odottelevat ja etsivät paikkaansa. Valmistakin toki löytyy. Vaikka minusta kyllä tuntuu, että kodin laittaminen on elämän mittainen projekti. Se elää meidän mukana ja muuttuu tarpeiden mukaan.Piha- ja puutarhasuunnitelmia on tarkoitus lähteä toteuttamaan jossain vaiheessa. Toteutusvaiheita odotellessa on hyvää aikaa keskittyä suunnitteluun ja haaveiluun. Kaikkea tekemistä blogin taustalla rytmittävät perhe-elämä karvakuonoineen, vuodenajat ja maatilan työt.

Lämpimästi tervetuloa mukaan lukemaan, seuraamaan ja ennen kaikkea katselemaan Hetkiä Maalla!

4 kommenttia:

 1. kauniita kuvia ja asioita kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaimalle ja tervetuloa blogin pariin! :)

   Poista
 2. Hei! Täällä toinen tuore bloggaaja :) Sattumalta löysin tänne ja aloin tutustumaan blogiisi. Kauniita kuvia sinulla! Taidan jäädä lukijaksi :) Käväisen myös instan puolella katselemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pia! Mukavaa kun löysit blogin pariin! Tervetuloa seuraamaan :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)