7. heinäkuuta 2018

Vanha jatkettava sänky


Talvella tuli ajankohtaiseksi etsiä vanhemmalle tyttärelle isompi sänky. Pieni juniorisänky nimittäin piti saada kuopuksen käyttöön. Ajatuksena oli laittaa makuukammarit vaihtoon, jotta pienimmäisen sänky mahtuisi meidän vanhempien kanssa samaan huoneeseen.


Pitkän etsintätyön jälkeen se täydellinen sänky löytyi yllättävänkin läheltä. Nyt isompi neiti nauttii unistaan 1900-luvun alkupuolella valmistetussa jatkettavassa puusängyssä. Sänky oli täydellinen siksikin, että se oli heti valmis käyttöön otettavaksi. Pinnassa on kaunis Uulan valkoinen sävy. En tiedä miksi en ole aiemmin perehtynyt näihin Uulan luonnollisista raaka-aineista valmistettuihin maaleihin, mutta tämän ihastuttavan mattapinnan myötä päätin seuraavassa projektissani ottaan purkin testiin.


Sänky löytyi viehättävästä Gamla sisustus nimisestä putiikista verkkokaupan puolelta. Itselleni täysin uusi tuttavuus, mutta onneksi löytyi ja pääsimme noutamaan tämän meille täydellisen sängyn suoraan Jäälistä upeasta miljööstä.


Etsiminen kannattaa ja olen enemmän kuin tyytyväinen, etten lähtenyt tekemään kompromisseja sängyn suhteen. Olen jo pitkään haaveillut löytäväni meille lisää vanhoja huonekaluja ja nyt vihdoin ensimmäinen löytyi! Tämän sängyn myötä huoneessa kyllä nyt korostuu keskeneräisyys, mutta hälläpä väliä. Katse kohti parhaita paloja ja kas kummaa kun päivitystä vailla olevat seinät, katto, lattiat ja listat, sekä kaapistot unohtuu!


Nyt viikonlopun ohjelmassa olisi kaikenlaisten koti- ja pihapuuhien lisäksi värikarttojen tilailua. Täällä nimittäin useampikin kohde kaipaa uutta pintaa ja sävyä. Yhden projektin jo malttamattomana aloitinkin.

Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Todella viehättävä ja kaunis löytö ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä juuri sellainen, kuin toiveissa oli :)

   Poista
 2. Aivan ihastuttava sänky ja koko sänkynurkkaus 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Aika vaaleaa on, mutta jospa tänne ajan kanssa löytyisi vähän väriäkin :)

   Poista
 3. Ai, onko Jäälissä tuollainen putiikki. AIka mahtava löytö.
  Teillä on kyllä kerrassaan kaunista, kyllähän tuossa sängyssä lapsi nukkuu mielellään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista <3

   Huonekaluja on myynnissä käsitykseni mukaan verkkokaupassa ja sen lisäksi Helsingissä sijaitsevassa Tapanila Storessa. Jäälissä sijaitsevia huonekaluja pystyi siis noutamaan paikanpäältä. Varsinaista myymälää siellä ei ollut :)

   Poista
 4. Kaunis sänky ja niin herkkä kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä sänky kyllä ihastutti ja ihastuttaa edelleen. Sillä on yllättävänkin suuri vaikutus huoneen tunnelmaan!

   Poista

Kiitos kommentista! :)