7. toukokuuta 2017

KEVÄTTERVEHDYS MAALTA


 

Ihanat, ihanat lämpimät päivät! Niitä saatiin jopa kaksi peräkkäin. Vappuna lapioin lunta ja nyt muutamien päivien jälkeen ei pihallamme enää kinoksia näy. Kukkapenkistä lumikellot ja krookukset ojentelevat varsiaan. Tulppaanit ja narsissit kurkistelevat jo varovaisesti mullasta. Yksi nuppukin on esillä. Harmittavasti pohjoistuulet hidastavat paraatipenkin kukintaa, kun taasen talon seinustalla vanha pioni jo kasvattelee punaisia piippojaan.Ympäröivillä pelloilla kuovit huutelevat. Ohi kiitävät kurjet ja muutamat joutsenet. Ensimmäiset sorsat kaakattivat jo pihan laidalla. Lintujen paluuta on ihana seurata samalla kun ensimmäiset luonnossa kukkivat kukat ovat vasta haave.


Kunhan ensimmäiset kukat avautuvat puutarhassa, raportoin heti tänne kuvien kera. Kevään loistoa ei voita mikään! Nyt nautitaan vielä sinnikkäistä kevään ruukkukukista.

Ihania kevätpäiviä <3


8 kommenttia:

 1. Ihanaa toukokuuta sinne 🌼💛 mukavaa että lumet on siellä saanut viimein kyytiä ja kevään odotus voi alkaa 🤗

  VastaaPoista
 2. Kiva katsella kuvia teidänkin pihapiiristä, kun juuri kävin julkaisemassa postauksen kevään etenemisestä meillä päin :) Suurinpiirtein samassa tilanteessa ollaan ja varmaan teidänkin tilalla alkaa olla samat kuviot kuin meilläkin. Täälläkin kuunnellaan varsinkin iltaisin kuovien huutoa ja läheiselle pellolle on palannut tuttu joutsenpari. Vielä en ole uskaltanut orvokkeja hankkia ja tänään satoi taas iltapäivällä räntää. Tytöt sen sijaan suunnittelevat jo kovasti leikkimökin kevätsiivousta ja kalustamista kesäkuntoon:)

  VastaaPoista
 3. Meillä on tosi kylmää ja lunta tulee tuon tuosta.
  Kukkapenkkini on jäässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sama, mutta penkit sentään ovat sulat.

   Poista

Kiitos kommentista! :)