5. huhtikuuta 2017

PIENET AURINGOT


Uskomatonta, että on jo huhtikuu. Lunta tuntuu olevan ennätyspaljon. Onneksi tässä välissä on pääsiäinen tuomassa kevään tuntua. Lasten kanssa on ollut mukava kylvää ruohoa ja seurata sen kasvua. Olen istuttanut ruukkuihin monen monta pientä narsissia ja nauttinut näistä keväisistä väreistä täysin siemauksin. Harmaina päivinä nämä pienet auringot loistavat kirkkaana etuoven portailla. On ollut aivan ihanaa upottaa sormet multaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Nauttia puutarhaterapiasta sisätiloissa, kun oma piha uinuu vielä lumivaipan alla.
Päivät ovat kuluneet lasten kanssa touhuten ja ulkoillen. Pihamaalla on taasen ollut käynnissä melkoinen puusavotta, kun isäntä pilkkoi vihdoin pitkän pinon koivuja polttopuiksi. Meillä puita menee paljon, sillä koko talo ja käyttövesi lämpiää pannuhuoneen kautta. Siellä saa tuohustaa tovin jos toisenkin erityisesti kovilla pakkasilla. Lämmintä vettä ei tule, jos ei laita tulta pesään.
Oravakuva ei kai liity postaukseen mitenkään, mutta tämä vekkuli on hyppinyt pihapuissamme melkein joka aamu. Täytyyhän nyt maalaisblogissa esiintyä välillä näitä karvakavereitakin. Eräänä päivänä tämä yksilö kurkisteli sisälle ikkunanlaudalta. Taisimme hieman molemmat säikähtää yllättävää kohtaamista :D Hauska kaveri.

Oikein ihanaa huhtikuuta!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa huhtikuuta sinne teillekin! :-) Mukava kun postasit! <3

  Voi kun siellä on niin paljon vielä lunta, täällä on oikeastaan kaikki lumi mennyttä, jopa viime perjantaina yllättäen tullut uusi kerros. Kadutkin on jo pitkälti puhdistettu hiekasta. :-)

  Ihania pieniä aurinkoja, ne ovat aina yhtä ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mukava palata blogin ääreen. Löytyisipä vain aikaa useammin. Täällä tosiaan on vielä paljon lunta! Yleensä ei ole ollut huhtikuussa näin paljon!

   Poista
 2. Siellähän on vielä ihan täysi talvi! Mulle kyllä sopii oikein hyvin tämä lumeton huhtikuu, itse asiassa voisin aina skipata koko talven.

  Ihan kurrekaveri teillä! <3

  VastaaPoista
 3. Kylläpä teillä on lunta vielä siellä. Ihanat pienet auringot tuovat piristystä pihaan!
  Mukavaa huhtikuuta!

  VastaaPoista
 4. Pirteän keltaiset kaunokaiset siellä <3 Kylläpä siellä on paljon lunta vielä, täällä lähes kaikki lumet on jo poissa mutta hyytävän kylmä ulkona. Iloista pääsiäisviikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Puilla lämmittäminen tuo tunnelmaa mutta myös oman hommansa. Meillä lämpiää pannuhuoneen kautta patterit hakkeella, mutta lisänä lämmitetään talon vanhoja uuneja. Toivottavasti jo pian tulee vähän lämpimämmät ilmat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)