14. helmikuuta 2017

HÄN ON PARAS YSTÄVÄNI


Olen jo useamman päivän ajan miettinyt, mitä kirjoitan ystävänpäivänä. Ehkä ensimmäinen mieleen juolahtava ajatus on se, että mieheni on paras ystäväni, sielunkumppanini. Joka päivä olen kiitollinen siitä, että tiemme kohtasivat. Joka päivä olen kiitollinen siitä, että hän on jakamassa arjen ja juhlan, sekä ilon ja surun hetket kanssani. Mikään elämässä ei ole itsestäänselvää.  Ystävänpäivä on myös rakkauden päivä.


Elämä tuo ja elämä vie. Vuosien aikana olen matkannut opiskelujen parissa milloin minnekin. Uusia ystäviä on tullut ja valitettavasti vanhoja jäänyt taakse. Kuitenkin on hauska huomata kun vanhan ystävän kanssa tiet kohtaavat uudelleen, voi jatkaa juttua siitä mihin viimeksi jäätiin. Aivan kuin olisi eilen viimeksi jutellut. Nykyään pitkät välimatkat ja ruuhkavuodet tuovat omat haasteensa kaveruussuhteiden ylläpitoon. Onneksi kuitenkin viestein on helppo vaihtaa kuulumisia.


Täällä kaukana kaikesta asuessani blogi on ollut oiva keino verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa. Miten paljon iloa voikaan saada lueskellessaan muiden sisustusintoilijoiden juttuja! Ja toisaalta kuinka ihanaa onkaan, kun oman blogini lukijat jättävät kommentteja jälkeensä. Ystävänpäivänä onkin oiva hetki kiittää teitä kaikkia lukijoita ja blogiystäviä. Kiitos <3 Yksi syy miksi palaan tänne aina uudestaan ja uudestaan, ovat lukijat. Uskon, että ilman lukijoita ei olisi blogiakaan, sillä kukapa sitä jaksaisi yksin porista.

Tänään meillä nautiskeltiin ystävänpäivän kunniaksi vaniljaisia mustikkapullia. Olen yleensä ajatellut suklaan kuuluvan ystävänpäivään, mutta tällä kertaa halusin muistaa parasta ystävääni ja tehdä jotain mistä hän erityisesti pitää <3

Ihanaa ystävänpäivää juuri sinulle <3
26 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa ystävänpäivää ja kiitos ihanasta blogistasi! <3

  VastaaPoista
 2. ❤ ihanaa ystävänpäivää vielä täälläkin! ❤

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Ystävänpäivää teille! <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita ajatuksia sulla näin ystävänpäivänä <3 Iloa ja valoa kevääseen!

  VastaaPoista
 5. Onneksi vanhoihin ystäviin voi pitää yhteyttä vaikka kortin avulla kuten näin ystävänpäivänä!

  VastaaPoista
 6. Hyvää ystävänpäivää 💕

  VastaaPoista
 7. Hyvää ystävänpäivää! 💕
  On ihana, kun puolisona on paras ystävä. Minullakin on. 😊
  Teistä blogiystävistä on tullut myös todella tärkeitä, vaikka emme ole oikeasti edes tavanneet.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa Ystävänpäivän iltaa 💗 Kaunis postaus, täälläkin tuo puoliso on paras ystävä ja sielunkumppani 💗

  VastaaPoista
 9. Kauniisti sanottu. Ihanaa ystävänpäivää ♥

  VastaaPoista
 10. Ihanaa ystävänpäivää! Ja kiitos upeasta blogista <3

  VastaaPoista
 11. Ihanaa ystävänpäivää! Olen kovin iloinen,että löysin täältä blogimaailmasta ihmisen,jolla on paljolti samanlainen elämäntilanne kuin itsellä ja samoja mielenkiinnonkohteita. Postauksistasi tulee aina hyvälle mielelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Todellakin ihana, että melkolailla samanlaisessa tilanteessa ollaan! Mukava on ollut sinunkin juttuja käydä lueskelemassa :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)