2. tammikuuta 2017

LUPAUKSET VAUVAVUODELLE


Blogiloma on nyt vietetty. Se tuli tarpeeseen, kuten myös perheellä vietetty aika. Tupaa koristaa vielä kuusi ja amaryllikset näyttävät nyt parasta loistoaan. Kotonamme on sangen tunnelmallista, enkä perinteisesti pidä kiirettä joulun pois siivoamisessa. Loppiainen on meillä se päivä, jolloin viimeisetkin joulun rippeet saavat väistyä. Talven tunnelma saa kuitenkin jäädä. Kevät on vasta kaukana edessä.


Tämä vuosi tulee olemaan meidän vauvavuosi. Ihana, rankka, unohtumaton varmasti. Koska perheen kanssa olo on itsestään selvää, lupaan itselleni huolehtia myös itsestäni. Meidän nykyisessä arjessa se ei tule olemaan helppoa, mutta oma hyvä olo ja jaksaminen on nyt erityisen tärkeää. Elämme nyt toden totta ruuhkavuosia. Moni omaan kotiin liittyvä remppa ja pihan laitto on lykätty vauvavuoden ja hektisen työtahdin jaloista tuonnemmas. Nyt on nimittäin järkevämpää käyttää aikaa hyvinvointiin ja yhdessäoloon. Tulossa onkin useampi pieni loma ja voi miten ihana niitä onkaan suunnitella, sekä odottaa <3

Etukäteen en juurikaan osaa sanoa minkälainen blogivuosi tästä on tulossa. Haastan kuitenkin itseni ikuistamaan niitä pieniä kauniita hetkiä, joita kuluvan vuoden aikana koemme. Meidän hetkiä maalla.

Hyvää Uutta Vuotta 2017!
19 kommenttia:

 1. Niin suloinen kuva 😍

  Onnellista uutta vuotta 💖

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Uutta Vuotta teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä teidän vauva on niin suloisen näköinen.

  VastaaPoista
 4. Ihania ja unohtumattoman kauniita hetkiä koko teidän perheelle! <3
  Tsemppiä myös arjen pyörittämiseen ja valvottuihin öisiin hetkiin.
  Vauvanne on tosiaan todella suloinen.

  VastaaPoista
 5. Oi, miten suloinen kuva!
  Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Oi, miten suloinen kuva!
  Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Onnea ja Taivaan Isän varjelusta pienelle prinsessalle!

  VastaaPoista
 8. Oikein ihanaa Uutta Vuotta <3

  VastaaPoista
 9. Onnellista ja ikimuistoista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 10. Ihana kuva ja kuvauksen kohde <3 Täällä mennään aika samansuuntaisilla suunnitelmilla eli nyt keskitytään arjen pieniin tärkeisiin hetkiin ja isommat projektit jätetään suosiolla tuonnemmaksi. Ihanaa vauvavuotta teidän perheellenne!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)