13. joulukuuta 2016

LÄMPÖPUSSI VAUVALLE - ARJEN PELASTAJA


Postaus toteutettu yhteistyössä PikkuVanilja-verkkokaupan kanssa

Meillä pakkaset paukkuvat! Siitä huolimatta on ollut myös lauhempia päiviä, jolloin olemme päässeet nauttimaan vaunulenkeistä kauniissa talvisäässä. Voi miten hyvää pienet lenkit ovatkaan tehneet! Tästä se oma palautuminen odotusajasta ja synnytyksestä lähtee käyntiin.Kuten jo kesällä arvelinkin, meidän vauva-arjen yksi pelastavista tekijöistä on lämpöpussi. Tiesin jo ennen kuopuksemme odotusta, että hankkisin juuri tämän Baby's Only lämpöpussin seuraavalle pienokaisellemme. Talvivauvan kanssa on täytynyt miettiä käytännöllisiä ratkaisuja lämpimänä pysymiseen. Nyt kerronkin lupaamiani käyttökokemuksia tästä pussukasta.


Meillä tämä turvakaukaloon sopiva pussi on käytössä niin automatkoilla, kuin vaunuillessakin. Autoon on riittänyt alle tavalliset sisävaatteet ja lenkillä on -9 asteen pakkasella vauvalla ollut toppahaalari. Olen erityisesti tykästynyt siihen, että pussista saa etuosan kokonaan pois. Näin ollen autoilun jälkeen vauva voi jatkaa sisällä uniaan ilman riisumisrumbaa ja siihen heräämistä. Viimeksi tänään saatiin neuvolareissun jälkeen syödä lounasta kaikessa rauhassa kun vauva nukkui tyytyväisenä kaukalossa vielä hyvän tovin.Sisarusrattaisiimme ei taasen mahdu normaalin kokoista lämpöpussia. Tämä kaukalomalli on kuitenkin Mountain Buggyn pienehköön vaunukoppaan juuri sopiva. Tirriäisemme mahtuu sinne hyvin haalarin ja pussin kanssa matkustamaan.

Lämpöpussin lisäksi meiltä löytyy turvakaukalon kuomu ja päällinen. Yhdessä nämä kolme ovat muodostaneet viihtyisän ja lämpimän pesän pienokaiselle. Tämä kuomu on ollut toinen sellainen pelastava tekijä, sillä kaukalomme oma kuomu ei suojaa lasta juuri ollenkaan. Mikä helpotus, että enää ei tarvitse tuulessa tapella harsoviritelmien kanssa! Suuren suuri plussa näille tuotteille tulee myös kauniista omaa silmääni ilahduttavasta ulkonäöstä. Negatiivistä sanottavaa en vielä ole keksinyt. Vertailukohtana kun on aika esikoisen kanssa ilman lämpöpussia ja suojaavaa kuomua. Näin kahden pienen lapsen kanssa sitä arvostaa erityisesti kaikkia arkea helpottavia ratkaisuja!

Baby's Only lämpöpussi saatu
Postaus toteutettu yhteistyössä PikkuVanilja-verkkokaupan kanssa

8 kommenttia:

 1. Aivan suloisia kuvia 💞 ihana kun olette löytäneet hyvän tuotteen vauvalle 💞

  VastaaPoista
 2. Niin suloinen pikkuinen <3 ja onnellinen isosisko <3 Varmasti aivan huipuu tuo lämpöpussi, helpottaa takuulla paljon kun ei tarvitse sitä älytöntä pukemisrumbaa jonka jälkeen kaikki on yleensä kuumissaan ja hikisiä :) Tunnelmallista joulun odotusta ja onnellista vauva-arkea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Todellakin helpottaa kun ollaan porukalla lähdössä autolla liikenteeseen. Sentään pienintä ei tarvitse aina olla haalariin toppaamassa. Lähteminen on aivan tarpeeksi hidasta muutenkin :D
   Ihanaa joulun odotusta sinulle <3

   Poista
 3. Anonyymi14/12/16

  Hei, onpa kiva kuulla positiivisia kokemuksia tuosta lämpöpussista! Meille syntyy eka lapsi helmikuussa ja juurikin tuo täysin sama lämpöpussi ollaan jo vauvalle hankittu, ja nimenomaan sen vuoksi, että vähän talvella helpottais tuota pukemis-/riisumisrumbaa kaikin puolin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onne odotukseen <3 Me ollaan ainakin oltu tyytyväisiä pussiin :) Ja onhan se kaunis!

   Poista
 4. Suloisia kuvia, varmasti hyvä toi lämpöpussi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)