2. joulukuuta 2016

JOULUKORTTIKUVAUS


Täällä on tänään vilissyt punaisia lakkeja ja kuulunut kulkusten helinää. Otin esille tonttulakit, jotta saatiin asiaan kuuluvat asusteet joulukorttikuviin. Ikinä ennen en ole joulukortteja omista kuvista tilannut, mutta tänä vuonna se tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta. 


Pienokaisen syntymän kunniaksi on mukava lähettää läheisille kuva lapsukaisista. Tänään meidän nyytti on jo viikon ikäinen! Päivät karkaavat käsistä. Aika lentää siivillä. Haluaisin tallettaa jokaisen hetken. 


Kuvat oli jokseenkin haastava toteuttaa, mutta onpahan tehty ja kortit jo tilattu!

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Mielettömän suloiset kuvat ❤❤

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja ylpeä isosisko! <3

  VastaaPoista
 3. Niin i h a n i a kuvia <3

  VastaaPoista
 4. Voi kun on kaksi suloista pikkutonttua.

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu ja onnittelee samalla uudesta perheenjäsenestänne! Kiitos sinulle kauniista blogista, josta on hyvin nopeasti tullut yksi suosikkiblogini. Kuvasi ovat niin kauniita, sisustusmakusi kolahtaa täysillä ja elämäntapanne tuntuu kovin tutulta :) Meilläkin elellään pikkulapsiarkea maitotilalla, mutta minulla itselläni on työ kodin ulkopuolella. Olen siis tällainen etäemäntä, joka tällä hetkellä keskittyy kotiäitiyteen 4- ja 2-vuotiaiden emännänalkujen sekä 3 kk vanhan pikkuisännän kanssa. Oma blogini on vielä ihan lapsenkengissä ja varsinkin valokuvaaminen tökkii, mutta jos kiinnostaa, niin tervetuloa vierailemaan osoitteessa: http://maalaishiirenelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilahduttavista sanoista ja lämpimästi tervetuloa lukemaan ❤ Hauska kuulla, että ollaan hyvin saman tyyppisessä elämäntilanteessa! Tulen ehdottomasti paremmalla ajalla tutustumaan blogiisi!

   Poista

Kiitos kommentista! :)