6. joulukuuta 2016

ENSIMMÄISET PÄIVÄT KOTONA


Täällä sitä eletään vauvakuplassa. Reipas viikko kotona on kulunut hurjan nopeaa. Ulkona paukkuu pakkanen, sisällä lämpimässä nautitaan vauvan tuoksusta kynttilöiden ja tunnelmavalojen tuikkeessa.


Apukäsiäkin on saatu ja siitä olen mahdottoman kiitollinen. Maatilan töistä ei nimittäin noin vain oteta isyyslomaa. Ne päivät ovat onneksi kuitenkin edessä päin ensi vuoden puolella! 

Nyt pieni tuhisijamme jo heräileekin, joten lienee aika sulkea kone.

Tunnelmallista itsenäisyyspäivää!

Tänään seurataan Linnan juhlia ja hieman herkutellaan. Kävipä isäntä kuusimetsässäkin hakemassa komean joulupuun <3 Alkaa joulun tunnelma hiljalleen saapua tänne maalle.


9 kommenttia:

 1. Aivan suloinen pieni tuhisija 💖

  Ihanaa itsenäisyyspäivää ❤

  VastaaPoista
 2. Hurjan paljon onnea pienestä ihanuudesta. <3

  VastaaPoista
 3. Voi noita pieniä jalkoja ja tuota suloista ilmettä <3 Meillä vauva syntyi elokuussa ja isäntä on nyt päässyt nauttimaan ensimmäisistä isyyslomapäivistään :) Kesä ja syksy kun kuluivat täälläkin tilan kiireissä. Onneksi se suhde lapseen rakentuu pikkuhiljaa ja pitkällä aikavälillä, niin maatilallinenkin voi nauttia isyyslomistaan sitten, kun tilan kiireet talven myötä vähän hellittävät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Meillä isäntä ei enää tälle vuodelle saanut lomittajaa, mutta ensi vuodelle on nyt isyyslomat varattu <3 Onneksi nyt on ollut sitten mummuja ja ukki apukäsinä tarvittaessa :)

   Poista
  2. Täällä samoin mummot ja ukki ovat olleet korvaamattomana apuna:)

   Poista

Kiitos kommentista! :)