10. joulukuuta 2016

8 IDEAA JOULUUN


Huomenna vietetään jo kolmatta adventtisunnuntaita! Tänä vuonna meidän joulua valmistellaan ja vietetään rennolla otteella. Kaipaan kuitenkin nyt joulumieltä takaisin, sillä se on kadonnut jonnekin vauvakuplan taakse. Jouluiset kukat ja kynttilät tuovat jo tunnelmaa kotonamme, mutta se fiilis puuttuu. Kokosinkin joulumieltä metsästäessäni tähän postauksia viime vuodelta. Ehkä se tästä taas lähtee!


Näistä postauksista päätellen, minulle se joulu syntyy tekemällä. Ehkä koitankin mahduttaa päiviimme pieniä jouluisia askareita ilman sen suurempia tavoitteita. Korttien kirjoittelua, joululauluja ja pieniä leipomuksia.

Joko teillä on joulumieli korkealla?

Psst.. @hetkiamaalla instatilillä on menossa  imetyskorun arvonta! Vielä ehtii käydä osallistumassa!

16 kommenttia:

 1. Miten upeita kuvia ja aivan mahtavia koristeluideoita yms.! <3
  Minulla ainakin jouluinen tunnelma sai siivet alleen postauksesi myötä, kiitos siitä! :)

  Kaunista lauantaita sinulle ja perheellesi! :)

  T: Emppu / Iloa ja Unelmaa

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Meilläkin se joulu syntyy tekemällä, hetkeen pysähtymällä ja joululauluilla. Myös kynttilät näyttelevät isoa roolia tunnelmassa :D

  VastaaPoista
 3. Tuo puu oli aivan symppis 💞 muistan kuinka sitä silloin ihailin 🤗

  Lauantain iloa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla se puu edelleen portailla nököttää :D Tosin ilman koristeita tällä kertaa.

   Poista
 4. Minustakin se jouluntunnelma tulee tekemällä joulun asioita. Lueskelen blogeja, sieltäkin tulee joulua, kuten nytkin sinun blogistasi. Kauniita kuvia, hienoja ideoita.

  VastaaPoista
 5. Minulla on vähän sama juttu tuon joulufiiliksen suhteen.Ehkä täälläkin on syynä vauvakupla ja toisaalta,kun pyörittää maatalon arkea kolmen alle 5v.lapsen kanssa,niin ei siinä oikein jouluakaan ehdi fiilistelemään. Mutta eiköhän se joulumieli löydy viimeistään siinä vaiheessa,kun kuusi kannetaan tupaan:)Yritän ajatella nyt niin,että joulu koittaa joka vuosi uudestaan,mutta lapset ja vauvat ovat pieniä vain hetken:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin! Vaikka meillä on "vain" kaksi lasta, niin kyllä siinä on kädet täynnä kun tätä arkea pyörittää. Meillä hiljaksiin suunnitellaan ja valmistellaan navettaprojektia ja nykyisissä tiloissa riittää töitä melkein enemmän kun on tekijöitä. Mutta onneksi on ne vapaat aina silloin tällöin ja pienet hetket yhdessä joka päivä<3 Joulumielikin kyllä saapunee aikanaan. Viimeistään silloin kun yhdessä perheellä istutaan joulupöytään ja nautitaan hetkestä. Yhdessäolo on joulun parasta antia!

   Poista
 6. Voi mä muistan viime vuodelta nuo ihanat kuusenkoriste-postauksen kuvat. ♥ Huomaan kaipaavani Jenkki-tyylistä joulua tänä vuonna. Kävin jo ostamassa kankaan joulusukkia varten. Joku kun vielä ompelisi ne - se ei kuulu ollenkaan lempipuuhiini! :D

  VastaaPoista
 7. Niin upeita kuvia jotka muistan hyvin viime joululta. <3 Itsellänikin joulu tosiaan syntyy tekemällä, askartelemalla ym. Toivottavasti sinullekin joulumieli saapuu takaisin mutta onhan se tosiaan niin että tällä hetkellä ne pienet tuhisijat vievät kaiken ajan, huomion ja sylin. Ja tietysti ne isommatkin tuhisijat. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ehkä se joulumieli vielä joku päivä yllättää :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)