5. marraskuuta 2016

MINÄ JA HÄN - VIIMEISET MAHAKUVAT

Sieltä hän tuli. Työkoneita korjaamasta. Kädet mustan peitossa. Meidän arkipäivää. Tiedättekös, ettei sitä mustaa tönkköä tahdo saada irti millään mistään. Mutta juuri häntä minä rakastan. Niin paljon rakastan, että onnen kyyneleet nousevat silmäkulmiin asiaa ajatellessa.


Torstaina alkoi jälleen uusi viikko. Näissä kuvissa siis 38+0. Onnellisesti yhdessä koossa. Vielä toistaiseksi. Viimein saimme ikuistettua yhteiskuvia <3 Varsinaiset perhekuvat tulevat blogin sijaan vain kotialbumiin. Ellen nyt sitten jotain innostu vielä jakamaa Hetkiä Maalla -instagramtilillä. Ainakin minun ja pikkuneidin kuva sieltä löytyy jo. 


Kuvat on jälleen otettu ajastuksen kanssa jalustalta. Ei hullumpaa ollenkaan, vaikka aluksi tehtävä tuntui mahdottomalta. 


Huomaan, että h-hetken lähestyessä nämä blogin tekstit lyhenevät ja paino on siirtynyt enemmän kuviin. Ajatus ei oikein kulje enää näillä viikolla. Tekee mieli keskittyä vain valmistautumiseen ja tulevaan pienokaisen syntymään, eikä ajatuksiin tahdo mahtua muuta.  Välillä vielä innostun isännän kanssa uuden navetan suunnittelusta ja maatilan tulevaisuuden kaavailusta. Toisena hetkenä mieli on niin tiukasti vauvassa, että puheet muusta menevät melkein kuuroille korville. Olisi niin ihana vain sulkeutua omaan vauvakuplaan <3 Tämä tunne tuskin helpottaa aivan pian, sillä sitten sitä vasta kuplassa hetken ollaankin, kun saamme nyytin syliin. Tällä hetkellä en siis malta olla aivan niin sosiaalinen somessa, mutta ehkä ymmärrätte. Tätäkin vaihetta elämässä kestää vain niin pienen hetken.


20 kommenttia:

 1. Voi ihanat te ❤ Nauti kuplassa olosta - nyt ja sit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Esikoisen kohdalla sitä ei vielä osannutkaan ajatella, miten nopeasti se "kupla-aika" menee ohi :) Nyt siitä koittaa nauttia parhaansa mukaan, vaikka ajatusta täytyy jakaa nyt paljon muuallekin.

   Poista
 2. Todella mahtavat kuvat saitte muistoksi 💗 nyt nautitte tästä ihanasta hetkestä 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 :) Kyllä tästä ollaankin nautittukin. Ihanaa senkin puolesta kun ei ole enää niin kiireistä vuodenaikaa maatilan puolella.

   Poista
 3. Todella upeita kuvia ja miehen työn mustaamat sormet vain tuovat lisä särmää kuviin <3 Upeaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Nanni <3 No tosiaan tuovat särmää :) Pitäähän sitä kuvissa näkyä se elämä mitä eletään <3

   Poista
 4. Ihanat kuvat! Uskomatonta, että olette ottaneet ne ihan itse😳. Nauti nyt vain kuplasta ja omasta olosta odottamisesta, se menee ohi niin nopsasti ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Uskomatonta se on minustakin :D Olo oli kyllä hieman epätoivoinen, sillä aikaa oli niin vähän ja sata muuta juttua. Niinpä! Ohi menee tosi nopeasti. Sen opin esikoisen jäljiltä. Nyt osaa nauttia ihan eri tavalla, vaikka välillä malttamattomuus meinaa ottaa vallan :D

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Nautinnollista vauvakuplaa kohta <3

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, ihania fiiliksiä. Nautihan täysillä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Kyllähän tästä koittaa nauttia, vaikka hieman tukaliakin hetkiä tähän loppusuoralle mahtuu :D

   Poista
 7. Oi, miten ihanat kuvat ja ihana teksti! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniita kuvia ja teksti oli söpöinen kuten aiheeseen sopii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pitää sitä joskus vähän söpöstellä kun aihetta on :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)