11. marraskuuta 2016

#meollaanlifie - UUDISTUKSIA JA LUKUVINKKEJÄ


Välillä on hyvä uudistua ja kehittyä. Olipa sitten kyse yksittäisestä blogista tai kokonaisesta yhteisöstä. Olettekos huomanneet, että blogini yläosassa ei enää lue Indiedays, vaan LIF!E. 


Mikä ihmeen Lifie ja miten se vaikuttaa blogiini? 

Blogini lukukokemukseen ei tämän muutoksen pitäisi vaikuttaa mitenkään. Uusi jako portaalien puolella taasen on entistä freesimpi ja selkeämpi. Indiedaysin ja Blogiringin bloggaajat ovat muuttaneet saman katon alle ja porukka on jaettu kolmeen ryhmään: Indiedays, Lifie ja Foodlover. Oma blogini sijoittui perhe-elämästäkin kertovana sisustuspainoitteisena lifestyleblogina luontevasti Lifien alle. Tämä suora lainaus yhteisön mainoksesta kiteyttää sivuston idean parhaiten: "Kuin laadukas naistenlehti verkossa - ystävä, viihdyttäjä ja ajatuksien herättäjä." Ja oikeasti yhteisön alta löytyy todella monipuolinen kattaus blogeja!


Puutalobaby -blogi haastoi meidät kaikki nimeämään viisi omaa suosikkia lukuisien Lifie-blogien joukosta. Tehtävä oli luonnollisesti haastava, sillä blogeja yhteisöön mahtuu paljon.


5 LUKUVINKKIÄ

Kanelia ja Kardemummaa
Kaunis puutarha, inspiroivat kuvat, jokaiseen vuodenaikaan sopivaa luettavaa.

Uusi Kuu
Tässä blogissa on upea tunnelma, johon on ihana upottua. Kauniit kuvat, ihana koti ja tyyli.

Beauty of Life
Tyylikäs blogi, jossa on puhuttavia aiheita ja kaunis koti.

Nakit ja Mutsi
Lifien kautta löysin tämän blogin uudestaan. Tässä blogissa on sana hallussa. Ruuhkavuosia ja mielipidekirjoituksia viihdyttävällä otteella!

Stella Vanilja
Paljon suloisia yksityiskohtia ja kauniita kuvia. Ihana elämäniloinen blogi :)


Tässä vain pieni ote omalta lukulistaltani, eikä blogeja ole listattu mitenkään paremmuusjärjestykseen. Jokaisella on oma antinsa, minkä takia näiden pariin löytää tiensä aina uudestaan ja uudestaan. Lisää vanhoja tuttuja ja uutta luettavaa voi käydä etsimässä itselleen suoraan Lifie-portaalista. Etusivu listaa toimittajan nostoja, suosituimpia postauksia, sekä uusimmat postaukset kategorioiden mukaan. Kaikki blogit löytyvät klikkaamalla blogihakua.


Itselleni bloggaajana uusi yhteisö tulee varmasti tarjoamaan entistä enemmän taustatukea ja tuntuu mahtavalta kuulua jonnekin. Vaikka nyt itse elelen hieman loppuraskauden kuplassa, niin varmasti vauvan synnyttyä ja uuden arjen kunnolla käyntiin lähdettyä tulee itsekin oltua aktiivisempi blogimaailmassa oman blogin ulkopuolellakin.Mahtia perjantaita, sekä viikonloppua! 


Meidän perheellä muuten kivaa ohjelmaa nyt riittää, joten missähän vaiheessa tässä ehtii synnyttämään ;) Nimim. laskettu aika ensi viikolla.


6 kommenttia:

 1. Kaunein kiitos Jenna! <3 Ihana ihana! <3 Täällä herkkänä silmäkulmat kostui! <3

  Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä näihin jänniin päiviin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että ilahduit <3
   Oikein mukavaa sunnuntaipäivää sinulle!

   Poista
 2. Voi kaunis kiitos 💕 Olen todella otettu täällä ja kuinka oikeaan kohtaan tämä tulikaan. Kiitos <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)