6. marraskuuta 2016

LOMALAISEN PUUHIA


Viime päiviin on mahtunut monenlaista. Erityisesti olen koittanut panostaa pieniin rentoutushetkiin. Ne ovat nyt tarpeen. Olen siemaillut vadelmanlehtiteetä, poltellut kynttilöitä, joogannut ja viettänyt mukavia fiilistelyhetkiä kera glögilasillisen. Kun tällaisia pieniä hetkiä mahduttaa ohjelmaan pitkin päivää, jaksaa paljon paremmin! Erityisesti joogan hyvää tekevää vaikutusta ylistän nyt erityisesti. Ulkoiluakin on yritetty harrastaa pikkuneidin kanssa. Kirpeä pakkanen ja pieni kävely tekee niin hyvää. Varsinkin jos unohtaa sen seikan, että mikään takki ei enää mahdu kiinni.


Välillä kun "tehtävälista" meinaa painaa naurahdan ja muistan, että voi hyvänen aika olen tosiaan äitiyslomalla :D Siis ei kun jalat vaakatasoon hetkeksi ja olosta nauttimaan! Silti päivän aikana ehtii kyllä ainakin ne pakollisimmat jutut tekemään. Jos en ole vaivoiltani kyennyt kaikkiin kotitöihin, on isäntä ottanut ohjat ja siivoillut enimpiä sotkuja, sekä huolehtinut pikkuneidin iltatoimet. Niin helpottavaa! Oi ihana talviaika <3 Kun toinen puolisko on tehnyt monta kuukautta putkeen töitä varhaisesta aamusta nukkumaanmenoon asti, osaa tätä hiljaisempaa aikaa arvostaa todella.


Parhaillaan tätä postausta kirjoittaessani rätisee leivinuunissa tuli ja isäntä on ottanut lihat huoneenlämpöön. Meillä taidetaan siis pian saada talven ensimmäiset karjalanpaistit!

Leppoisaa sunnuntai-iltaa <312 kommenttia:

 1. Pian teillä elkaa kiireet, nauti nyt hiljaisuudesta ja kynttilän loisteesta.

  VastaaPoista
 2. Oih, karjalanpaisti kuulostaa ihanalta! Mä just tein samaa tylsää makaroonilaatikkoa...milloinhan sitä oppisi kokeilemaan uusia reseptejä!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on herkkua <3 Tosin vaatii piiitkän ajan uunissa :)

   Poista
 3. Ihania rauhallisia puuhia! :-) Nautit näistä viime hetkistä! <3

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta: leivinuunin rätinä ja valmiina ruoka odottamassa :)

  VastaaPoista
 5. Sä voit oikein hyvällä omallatunnolla vähän hellittää ja levätä.
  On kyse myös vauvan ja muun perheen parhaasta.
  Monesti sitä olisikin hyvä levähtää ja pysähtyä, vaikka pieniksikin hetkiksi. Minulla on huono tapa alkaa hösöttämään, kun on kiireistä. Pieni lepo välillä auttaisi varmasti tekemään tehokkaammin hommia. Ja lopputulos olisi parempi.
  Ihania ja leppoisia hetkiä koko perheellenne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Täällä toinen hössöttäjä. Lepohetkistä olen saanut paljon energiaa <3
   Kiitos Riina <3

   Poista
 6. <3
  Olen itse yrittänyt muistaa aivan saman. Ei aina tarvitse olla tekemässä jotakin. Välillä on hyvä vain istua sohvalla teemukin ja neulomuksen kanssa. Pian on kädet täynnä puuhaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Nyt on hyvä nauttia hiljaisista hetkistä <3 Esikoista odottaessa on osannut nauttia hiljaisuudesta yhtään kun ei ollut vielä pienokaista järjestämässä ohjelmaa :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)