8. lokakuuta 2016

PAKASTEPULLAT ON IHAN OK


35. raskausviikko. Kroppa on saanut laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen. Onneksi leivoin sydämeni kyllyydestä silloin kun intoa ja jaksamista riitti! Nimittäin enää ei riitä. Edessä on vielä pari viikkoa melkoista haipakkaa ennen kuin voin toden teolla rauhoittua ja keskittyä lähestyvään synnytykseen, sekä vauvan tuloon. Haaveissa on ollut tässä siivota koti ja leipoa pakkanen täyteen vieraita, sekä joulua varten. Näperellä kaikkea kivaa. Mutta puuh... Ei taida onnistua. Ainakaan nyt. Mieli on virkeä. Pyöreä keskivartalo taasen ei! Hei hei pullapäivä! Jaksamisen puitteissa olen joutunut toteamaan, että ne kaupan pakastepullat on ihan ok. Niillä meidän pakkanen täytetään ja sieltä vieraille kaivetaan. Sama ihana pullan tuoksu leijailee kotona, kun niitä uunissa paistelee.


Kodin siivouspalvelua ei kuitenkaan saa kaupasta parilla eurolla ostettua, joten tänään otan imurin käteen, mutta lattialuutuun en koske! Pyykkikone saa myös laulaa, sillä meidän kauan ja hartaasti odotettu loma lähestyy. Silloin ohjelmassa on ainakin viime hetken hankintoja vauvalle ja kyläilyä melko monessa osoitteessa. Eiköhän myös rentoutumiselle yritetä ottaa aikaa. Kaikenlaisia valmisteluja tässä siis riittää.

Touhukasta viikonloppua!

Ja psstt... enää kaksi työiltaa jäljellä :D


14 kommenttia:

 1. Kovasti kovasti tsemppiä sinne ❤❤

  VastaaPoista
 2. Paljon tsemppiä! <3 Ne pakastepullat on todellakin ok. Silloin on vain levättävä kun kroppa niin sanoo. Kumpa itsekin tämän osaisi. En vain osaa olla tekemättä mitään. Sen huomaa sitten iltaisin kun kroppa todella väsynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Itselläni on ongelmana kivuliaat supistukset, joita tulee liiallisen rasituksen ja tai stressin seurauksena. Ei siinä hirveästi viitsi riskeerata kun viikkoja saisi olla enemmän :/ Onneksi tällä kertaa tämä vaiva alkoi vasta näin viimeisellä kolmanneksella. Mutta on se silti aika pelottava tunne ja todella pistää rauhoittumaan kun toinen ei ole vielä täysiaikainen.
   Itselle pitää antaa lepoa kun sitä tarvitsee <3

   Poista
 3. Asiat tärkeysjärjestykseen. Kuule, ennen vauvaa ja vanhan talon remonttia itse kuvittelin, että kaikki vaatteet pitää ehdottomasti silittää. No, ei tarvitse enää! Ei pysty. Pakastepullat on ehdottomasti ok! Voimia loppuviikkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista :D Järkeä saa tosiaan käyttää. Ketään ei hyödytä jos äiti vetää itsensä piippuun näillä tosi "pakollisilla“ puhteilla :D

   Poista
 4. Nauti loppuraskaudesta, älä stressaa mitä jaksat ja mitä et. Pakastepullat on kuule ihan loistavia ja leivot sitten taas kun jaksat <3
  Hurjasti viikonloppu Haleja sinulle ja massullesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nanni lohduttavista sanoista <3

   Poista
 5. Tsemppiä loppuraskauteen. Ihan ymmärrettävää, että aina ei ehdi tai jaksa pikkulapsivaiheessa. Pakastepullat ja valmiit piirakkapohjat on silloin erittäin jees!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihan hyvällä omatunnolla olen ennenkin kaupan pakastealtaalla asioinut :D Leipominen on sellaista mielenvirkistystä minulle, eikä siitä tahdo iloa viedä pakolla tehden silloin kun ei jaksa.

   Poista
 6. Tsemppiä ja jaksamista <3 Muistan niin hyvin tuon tunteen pojan kohdalla, en malttanut levätä joka sitten tietenkin kostautui iltaisin. Ja ne pakasteet on todellakin ok, niitä meilläkin paisteltiin pojan syntymän jälkeen kun en itse vielä jaksanut leipoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Turhaanpa sitä itseään loppuun väsyttää. Ja tosiaan ei huvita testata kuinka paljon paikat kestää rasitusta kun on tuota kipeää supistelua riesana. Mielummin yli lasketun kuin ennen aikojaan.

   Poista
 7. Tsemppiä<3 Ja pakastepullat on just ok :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)