27. syyskuuta 2016

TUNNELMIA MAALAISKEITTIÖSTÄ


Sunnuntaina sain vihdoin kaivettua energiaa nuhanenän hoidon jäljiltä kotitöihin. Järjestyksessä olevasta kodista saan mielenrauhaa. Ajatus lepää ja inspiroituminen blogijuttuihin on helpompaa, kun joka suunnassa ei näy ylimääräistä tavaraa. Kyllä. Meidän koti taisi olla viikonloppuna matkalla kohti kaaosta, kun väsymyksen takia en jaksanut laittaa tikkua ristiin. Ja voi kuinka se ahdistaa, kun joka puolella näkyy tekemättömiä töitä! Ainahan niitä on ja on edelleen, mutta rajansa kaikella!


Koko sunnuntaipäivän nautin kynttilöiden tuikkeesta ja puuhailin kaikkea mukavaa. Meidän maalaiskeittiö taitaa olla minulle kotimme lempitila tai ainakin tämä ruokailuryhmän kohta on. Täällä syntyvät yleensä parhaat blogijutut, sillä tunnelma on kohdillaan. Ei liian romanttista, ei liian pelkistettyä, vaan juuri meidän kotiin sopivaa.


Pöydällä ilahduttaa vielä viimeinen kimppu luonnonkukkia, jotka pikkuneiti on minulle poiminut. Voi kuinka se lämmittääkään äidin sydäntä, kun lapsi tahtoo aina tuoda äidille tuoreita kukkia maljakkoon <3


Keittiön tekstiileissä en ole lähtenyt sävyjä tummentamaan ja siihen päätökseen olen tyytyväinen. Tilan valoisuus on suorastaan optinen harha, kiitos vaaleiden pintojen, jotka heijastavat jokaisen pienenkin valonsäteen. 


Viime vuonna Pienestä Joulupuodista hankkimani ihanat laatat ilahduttavat taas kauneudellaan. Nämä ovat pysyneet hyvänä käytössä ja sopivat loppuvuoden tunnelmaan ihanasti.


Kruunukynttilöille olen hankkinut muutaman uuden kynttilänjalan ja lisää täydennystä tekisi mieli. Aikomuksena onkin suunnata paikalliseen antiikkiliikkeeseen vielä tässä syksyn aikana. Jospa sieltä löytäisin etsimäni.


Oikein mukavaa alkanutta viikkoa <3


20 kommenttia:

 1. Oi, teillä on kyllä kaunis keittiö. Ja, ihanat nuo neidin keräämät kukkaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kukkaset ilahduttavat aina :)

   Poista
 2. Niin kaunis keittiö <3 Rauhallinen ja kotoisa tunnelma <3 Ihanaa kun vielä löytää luonnon kukkia pitkin tienvarsia. Tunnelmallista iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Täällä alkavat käydä luonnonkukat jo kovin vähiin. Onneksi voi maljakkoon kerätä muutakin :)

   Poista
 3. Keittiösi on niin herkän kaunis, etten yhtään ihmettele, että viihdyt siellä. Kaaos taitaa vallita välillä jokaisen kodissa - tai ainakin meillä - mutta onneksi siivousintokin iskee aika ajoin. :) Suloisen kimpun sait pikkuneidiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Onneksi tosiaan se siivousintokin jossain vaiheessa löytyy :D Ei meillä tosiaan ole paikat tip top koko ajan. Ei jaksa eikä ehdi pitää kaikkia pintoja kiiltävänä :)

   Poista
 4. Kyllä on kaunista. Toi kynttilä asetelma pikku kaapin päällä on tosi ihana ja kaunis.

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista. En ihmettele yhtään että keittiö on lemppari paikkasi. Kyllä tuolla on niin kotoisa kirjoitella. <3
  Olen itse huomannut että tulee ehkä liikaakin otettua kuvia samasta kohtaa mutta minkäs teet jos meilläkin se keittiönpöytä on vaan se lempi paikka kuvailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 No sanoppa muuta! Omat lempparikohdat eksyy kuviin aina uudestaan ja uudestaan :D Jokaisella taitaa olla ne omat suosikkikohdat kodissa.

   Poista
 6. Aivan ihana tunnelma ja voin yhtyä että kohta on kyllä kaunis 💖

  Itsellekin keittiön pöydän alue on ehkä se lemppari ja kyllähän se kuvissa näkyy 🤗

  Tunnelmallista iltaa 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Keittiö tai oikeastaan se pöytä on sellainen kodin sydän, johon kokoonnutaan joka päivä koko perheellä.

   Poista
 7. Ihana keittiö teillä, kauniin vaaleaa ja valoisaa.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi28/9/16

  Ihana koti teillä ja kauniita kuvia �� Mitä kameraa käytät ja millä muokkaat kuvasi? Ihana tunnelma välittyy kuvista! �� -Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna <3 Olipa kiva saada mukavaa palautetta! :)
   Kamerani on Canon EOS 6D. Kuvat muokkaan pääasiassa Lightroom -ohjelmalla.

   Poista
 9. Voi miten ihanan kaunista teillä onkaan! En yhtään ihmettele, että tuolla viihtyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Keittiö on kodin sydän <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)