1. syyskuuta 2016

KÄÄNNEKOHTA


On syyskuun ensimmäinen päivä. Kalenterista sai tänään kääntää uuden sivun niin kuin jokaisessa kuunvaihteessa. Tällä kertaa tuo uuden aukeaman esille kääntäminen tuntui kuitenkin jotenkin erityisen merkitykselliseltä. Tavallaan olen odottanut syksyä aivan valtavasti. Ensimmäisen kerran minua taisi alkaa syksyttää jo heinäkuussa, mutta pidin ajatukset itselläni ja keskityin hetkessä elämiseen. Toisaalta olen hieman jännittänyt syksyn tuloa. Kaivannut pientä aikalisää kesään ja toivonut ajan pysähtyvän.
Mitä bloggaamiseen tulee. Syksy ja se vielä nimeltä mainitsematon J-sana ovat ehdottomasti itselleni bloggailun kulta-aikaa. Tunnelmointia, kahvikuppeja, vilttejä, villasukkia, pudonneita lehtiä, ehkä askartelua, leivontaa ja myöhemmin oi niin ihania valmisteluja ja ideoita vuoden suloisinta aikaa varten. Inspiroivinta aikaa blogimaailmassa minun mielestäni!
Sisustukselliselta kantilta syksyn tulo on ehdoton käännekohta. Ulkona vietetyt aurinkoiset illat vaihtuvat pehmeään tunnelmointiin sisätiloissa, kynttilöiden loisteeseen ja teehetkiin. Pimenevien iltojen myötä kaipaan pientä pysähtymistä illalla ennen nukkumaanmenoa ja on aikaa jälleen pohtia minkälaisia muutoksia sitä kotiin kaipaisi. Sisätilojen kepeä kesätunnelma saisi nyt vaihtua syksyn sävyihin. Edes jollain tapaa.

Kaipaan oikein tummaa harmaata ja mustaa tuomaan kontrastia kaiken vaaleuden keskelle. Aika näyttää mitä muutoksia loppujen lopuksi teen, mutta juuri nyt tuntuu tältä. Aloitin kuitenkin jo hieman selkeyttämällä ruokailutilan ilmettä ja tekemällä syksyisen asetelman pienen astiakaapin päälle. Omenat, luumut, kynttilät ja lyhdyt ovat oiva keino tuoda syksyn tunnelmaa ilman suuria muutoksia.
Syksy merkitsee tänä vuonna myös käännekohtaa elämässä ja juuri siksi tämän syksyn tulo tuntuu niin merkitykselliseltä. Olen viimeisiä viikkoja töissä ja sen jälkeen olisi aika siirtää entistä enemmän ajatuksia tulevaan vauvaan ja siihen valmistautumiseen. Tulee aika rauhoittua ja kuunnella omaa kroppaa entistä enemmän. Tulossa on suuri, mutta ihana mullistus, joka jännittää ja jota samalla odottaa niin maan mahdottomasti.

Näillä ajatuksilla siirryn uuteen ihanaan vuodenaikaan ja kohti tulevia muutoksia.

Mukavaa syksyn alkua!16 kommenttia:

 1. Tosi tosi kauniit kuvat ja tunnelmat! Kiteytitpä hyvin kaikki parhaimmat syysasiat. Ja totta, j(oulu) on blogimaailmassa inspiroivinta aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Nyt eletään kyllä mukavaa aikaa! Syysfiilistely ja j.... on kyllä ihan parasta.

   Poista
 2. Ah, täällä samoja ajatuksia. Kaipaan lämpöä väreillä kaiken vaaleuden keskelle!!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit kuvat!
  Täällä ollaan into piukeena odottamassa sitä vielä mainitsematonta J-sanaa ;)
  Kuitenkin ehdottomana syysihmisenä tämä on juurikin sitä inspiroivinta aikaa ja se j siihen perään heti.
  Mukavaa syksyn alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minäkin taidan olla melkoinen syysihminen! Kaksi mukavaa ja ah niin inspiroivaa aikaa heti perä jälkeen. Ihan parasta!
   Kivaa syksyn alkua!

   Poista
 4. Ihana syys postaus ❤ syksy on parasta aikaa vuodessa ja se j... ❤ nautitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niin on todellakin! Nautitaan ja inspiroidutaan tästä ihanasta vuodenajasta!

   Poista
 5. Teillä onkin jännittävä syksy edessä❤️. Syksy on ihanaa aikaa, kuten kyllä kaikki muutkin vuodenajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin jännät paikat :) Jokaisessa vuodenajassa on oma juttunsa. Ihanaa kun meillä on neljä vuodenaikaa, joista nauttia! Kevät ja kesäkin tuntuu taas aivan mahtavalta sitten talven jälkeen.

   Poista
 6. Nautitaan syksystä ja viimeisistä lämpimistä päivistä!

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus. Kävin jo eilen kattelemassa näitä kuvia ja nyt taas. Jotenkin todella kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta <3 Lämmittää niin mieltä :)

   Poista
 8. Niin kauniita kuvia ja tunnelmia! Mukavaa alkusyksyä ja onnellista odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Ihanaa alkusyksyä sinulle! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)