4. syyskuuta 2016

IHANA CALLUNA


Täällä jatketaan syysfiilistelyä sisustuksen merkeissä. Perjantaina kotiutin pitkästä aikaa kukkasen kotia. Tällä kertaa kaipasin jotain todella syksyistä, eivätkä kaupan tavalliset leikot innostaneet ollenkaan. Onneksi kaupalle oli saapunut upeat valkoiset callunat!
Nyt olohuoneemme syystunnelmasta vastaa tämä kuvien kaunotar, jonka sujautin yhteen suosikkiruukuistani. Miten kukat ja kasvit voivatkaan piristää kotia niin paljon?
Olohuoneesta vaaleanpunaiset tyynyt katosivat muhkeiden valkoisten tieltä ja hortensiat on korvattu jo tällä luonnonvalkoisella sisustustyynyllä ainakin toistaiseksi. Oikeastaanhan se kuuluu lapsen huoneeseen, mutta nyt en vielä ole löytänyt syksyksi ja talveksi tähän uutta ihanuutta.

Olohuoneessa mustan ja harmauden kaipuuni täytti kyllä tämä hämärä päivä täysin. Kaipaan paljon valoisuutta ympärilleni ja vaaleavoittoinen sisustus takaa sen, että jokainenkin pienikin valonsäde heijastuu pinnoilta moninkertaisena. En kertakaikkiaan selviäisi vuoden pimeimmän ajan yli ilman riittävän valoisaa kotia.


Ja näin hiljalleen se syystunnelma hiipii kotiimme. Täydennän syksyn edetessä ja talven lähentyessä sisustusta fiiliksen mukaan.
Ihanaa sunnuntaita <3

Minulla onkin tänään tavallaan vapaapäivä kun ei tarvitse lähteä edes lypsylle navettaan. Nämä tällaiset päivät tulevat niin tarpeeseen, jotta jaksaisi ensi kuussa alkavaan äitiyslomaan asti.


14 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rentouttavaa vapaata Sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat! Oi, olet löytänyt jo valkoisia callunoita, meillä olen nähnyt vasta vihreää ja lilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oi täällä oli oikein hyvä valikoima valkoisia. Kerrankin meidän kylältä löytää heti jotain :D Ulos en vielä ole hankkinutkaan näitä ihanuuksia.

   Poista
 3. Täälläkin odotetaan valkoista callunaa ja toiseksi marja kanervaa ❤

  Aivan ihana syys tunnelma näissä kuvissa 😍

  Mukavaa päivää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi marjakanervat ovat niin ihania! Kiitos <3
   Mukavaa päivää!

   Poista
 4. Ihania kuvia <3 Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Kaunis syystunnelma olohuoneessanne <3

  VastaaPoista
 6. Teillä on niin kaunista. <3
  Oi, calluna olisikin aivan ihana parvekkeelle. Kohta on jo aika viedä pelargonia äidilleni talvehtimaan seuraavaa kesää varten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 En ole vielä ulos näitä hankkinut, mutta pian olisi aika! Säilyvät niin hyvin koko syksyn ja talven :)

   Poista
 7. Calluna tuo kyllä syystunnelman :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo todellakin! Voi näitä pitäisi jo saada pihallekin <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)