30. elokuuta 2016

TERVETULOA VIIMEINEN KOLMANNES


Täällä sitä hillutaan taas loppuraskauden lempiasussa. Oloasut ovat nyt niiiin ihania! Eilen aamupäivällä otin muutamat nopeat räpsyt ennen kuin lähdimme taaperon kanssa ulkoilemaan ja ihmettelemään puimurin lähtövalmisteluja. Iso villatakki, mukavan pehmeät puserot, joustavat mammacollegehousut, pitkät valkoiset villasukat ja nätit nauhalliset kumpparit ovat nyt kovassa käytössä. Täydellinen raskausajan landelook :D Kyllä tarkenee <3
Lupasin aiemmin raportoida näitä oloja ja fiiliksiä, joten täältä taas pesee. Olo on muuttunut näin viimeisen kolmanneksen myötä hieman raskaammaksi. Vauva taitaa painaa jo noin kilon plus tietysti kaikki muu raskaudesta johtuva extra päälle.  Oma melko lyhyt varsi ja notkoselkä varmistavat taas sen, että massu näkyy todellakin loppua kohti ja kunnolla :D Saa nähdä minkälainen jumbo siitä ehtii tällä kertaa kasvaa. Onhan tässä vielä parisen kuukautta aikaa kasvatella.

Töissä jaksaa kohtuudella, mutta nyt täytyy myöntää kiireajan painavan hieman päälle. Puintiaika ja loppukesä kun näkyy navettatöissäkin väkisinkin. Töitä jää enemmän tehtäväksi ja vauhti on välillä ollut kova. Illat venyvät. Eilen jo isännälle tokaisin, että nyt on mitta täysi tätä peltotyöaikaa. Ei jaksaisi enää tätä haipakkaa. Itsehän en pellolla voi kulkea, mutta tiedättekös. Se peltotyöaika kun näkyy meidän elämässä melkein joka asiassa. Onneksi asioista puhuminen auttaa ja yleensä tällaiset hieman väsähtäneenä alkaneet keskustelut päättyvät hymyyn. Yhdessä me jaksetaan ja loppusuorallahan tässä ollaan monessakin mielessä!
Muuten täällä ollaan hyvissä tunnelmissa. Ihmeen paljon sitä jaksaa touhuta edelleen ja oma kunto tuntuu olevan melko hyvässä kuosissa. Sään kohennuttua on tullut lenkkeiltyäkin enemmän ja ihanan mammajoogan sain palautettua viikko-ohjelmaan <3 Välillä taasen esikoisen nukkuessa on ihana köllähtää sohvalle ja jutustella masuvauvan kanssa ihan rauhassa. Pysähtyä hetkeen ja olla vaan kaksin uuden tulokkaan kanssa.


Oikein mukavaa alkanutta viikkoa juuri sinulle <3
8 kommenttia:

 1. Ihana masu! Tsemppiä sinne viimeiseen rutistukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle <3 Kyllä tässä jo tsemppejä kaipaakin :'D Jaksaa jaksaa!

   Poista
 2. Tiedän mitä nämä muutamat syystyöviikot on, vauvalla ja ilman. Joskus tuntui ettei ne lopu ollenkaan. Sohvalle vaan, jos sitä tuntuu....tai heti kun kerkeät.
  Jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämä viikot todellakin ovat jopa lapsilla tai ilman ihan riittäviä rutistuksia. Pienet lepohetket kuuluvat jokaiseen päivään :) Muuten tässä olisi varmasti jo joutunut sairaslomalle aikapäiviä sitten. Kroppa ei pysy nyt liian kovassa tahdissa mukana.

   Kiitos sinulle <3

   Poista
 3. Ihana masu ja tuo asu on täälläkin lähes samanlainen, ei niin ihanalla masulla :) Oloasuissa on vaan jotenkin tosi hyvä olo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihanat oloasut ovat parhaita! Liputan kyllä niiden puolesta :D

   Poista
 4. Ihanat kuvat ja masu ❤ kovasti tsemppiä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle <3 Tsempit tulevat tarpeeseen <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)