4. elokuuta 2016

TERVETULOA KOTIIN


Nyt se on täällä! Ihan tosi. Onhan se odottanutkin uuteen kotiinsa pääsyä jo kolme vuotta. Paikkaa on pohdittu ja murehdittu. Eihän meillä ole tilaa kun yläkertakin on suljettu remonttia odottamaan. Eikä paikan valinta ole ollut ainoa ongelma. Meinaan, että eihän tällaista vanhaa herraa noin vain siirrellä!
Maanantai oli jännityksen täyteinen päivä. Lähdimme kotikonnuilleni pakettiautolla koko perheellä. Ajatuksena oli hieman juhlistaa siskon merkkipäivää ja saattaa viimein tämä pianoni kotiin.
Onneksi saimme apua järkäleen siirtoon. Itse en uskaltanut katsoa koko touhua. Olin aivan varma, että joku niksauttaa selkänsä tai piano rysähtää maahan. Urakka saatiin kuitenkin uskomattoman kivuttomasti ohi ja nyt komistus koristaa porrasaulaa. Sitä en tiedä onko tämä lopullinen sijainti, mutta kyllähän se siinä eduksensa on. Tarvitseeko tätä piilottaakaan toimiston oven taa?
Eräs pikkuneiti kiljui riemusta kun soittopeli lähti matkaamme. Ja voi pojat ollaanhan me soiteltu nyt yhdessä ja erikseen. Tätä kaipasin. Haluan, että lapsella on mahdollisuus musisoida oikealla soittimella kun hän siitä niin nauttii. Uskokaa tai älkää. Parivuotias voi saada varsin kaunistakin musiikkia aikaiseksi!
Aikomukseni on opettaa aikanaan neidille soittamisen alkeita. En kyllä ole mikään mestari itsekään, mutta jotain sitä on tarttunut muistin perukoille lapsuus- ja nuoruusajan musiikkiharrastuksesta!


Mukavaa torstaita!

14 kommenttia:

 1. Kaunis piano - anstaitsee tulla nähdyksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä se ihastuttaa. Ja minä kun suunnittelin hautaavani sen toimistoon :D

   Poista
 2. Tuollainen ansaitsee ehdottomasti olla näkyvillä <3 aivan ihana <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana ja paikka on jus passeli :))

  VastaaPoista
 4. Kaunis, ihana paikka! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis piano. Itse olen nuorempana myös soittanut ja pianoni vaan on vanhemmillani, koska ei meille mahdu. Mutta, opeta tytärtä ehdottomasti ja anna soittaa. On niin hieno taito!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itselleni musiikki on ollut todella tärkeä harrastus ja on kyllä ihanaa, että lapsi nauttii siitä myös. Mukavaa täydennystä muskarille tällainen kotona musisointi :) Hieno taito on!

   Poista
 6. Todella kaunis piano, ja paikka näyttää juuri sopivalta. :) Ihana kuulla, että teidän kaksivuotias on innostunut musisoinnista. Musiikin iloa perheellenne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Musiikki tuo kyllä iloa ja paljon :)

   Poista
 7. Kaunis piano! Sopii hyyvin tuohon. Mukavaa, että harrastatte musiikkia yhdessä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)